električni radiator za kopalnico

Za vso potrebno toplino poskrbi električni kopalniški radiator 

Električni radiator z WiFi - GLAMOX H60Izbirate grelno telo za dom? Električni kopalniški radiator pritrdite na steno, vklopite v vtičnico in si že zagotovite ogrevanje! Takšna naprava je enostavna tako za namestitev kot za priklop, zato predstavlja najhitrejšo pot do tople kopalnice. Pri tem lahko izbirate med številnimi možnostmi ter med njimi poiščete takšno, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu in potrebam. 

Široka izbira modelov po ugodnih cenah 

Električni kopalniški radiator poskrbi za vso potrebno toplino. Vsekakor pa je pomembno, da izberete kakovosten in učinkovit model, ki bo ustrezal vašim potrebam. Modeli se namreč med seboj razlikujejo glede na način delovanja, zmogljivost ter ostale lastnosti, od česar je odvisna tudi njihova cena. Izbirate torej lahko med več cenovnimi razredi, pri čemer pa se da dobiti tudi kakovosten model po ugodni ceni, saj za več denarja običajno dobite le dodatne funkcije, ki pa jih ne potrebujete nujno. Večini tako za ogrevanje kopalnice zadostuje že čisto osnoven model. 

Tudi med osnovnimi modeli obstajajo razlike 

Vsak model ima nekoliko drugačne lastnosti, kar je treba upoštevati tudi pri samem nakupu. Če kupujete električni kopalniški radiator, naj vas ne zavedajo neke posebne funkcije in značilnosti, ki jih morda sploh ne potrebujete, ampak se osredotočite na osnove karakteristike modela, kot so: 

  • Električni kopalniški radiator GlamoxVarnost – ustrezno zaščitene električne napeljave ter certifikati, ki dokazujejo varno uporabo v vlažnih prostorih, kakršen je kopalnica. 
  • Ustrezne dimenzije – natančno premerite prostor, ki ga imate na razpolago za namestitev grelnika, pri čemer pa upoštevajte tudi njegovo globino, ki naj bo čim manjša. 
  • Ustrezna moč – to, kako učinkovito bo naprava ogrevala prostor, je odvisno od njene moči, zato je zelo pomembno izbrati ustrezno moč grelnika glede na kvadraturo prostora, pa tudi glede na to, na kakšno temperaturo želite ogrevati prostor. 
  • Čim bolj enostavna montaža, priklop in upravljanje – pred izbiro določenega modela vedno preverite navodila za montažo, priklop in upravljanje ter izberite model, pri katerem vse skupaj poteka čim bolj enostavno. 
  • Zanesljivo delovanje – splača se kupiti nekoliko bolj kakovosten in zanesljiv model, četudi ta ni najcenejši, saj boste s takšnim modelom bolj zadovoljni in ga boste lahko uporabljali dalj časa. Pri nakupu zato izberite enega od preverjenih proizvajalcev, preverite izkušnje uporabnikov ter izberite model s čim daljšo garancijsko dobo. 
  • Možnost sušenja brisač – ena od zelo priročnih lastnosti, ki jo ima lahko električni kopalniški radiator, je možnost sušenja brisač na njem, zato se vam splača izbrati model, ki vam to omogoča.