Kako stabilne so v resnici betonske kanalete? Odvisno od proizvajalca!

To, kako odporne in stabilne bodo betonske kanalete, je odvisno od tega, iz kakšnega betona so narejene.  To pomeni, da morajo biti izdelane iz skrbno izbranega materiala. Poleg tega pa je izredno pomemben sam postopek proizvodnje. Upoštevati je treba najsodobnejše smernice in uporabiti najnapredenjšo tehnologijo, da se lahko odličen sistem, ki skrbi za hitro in uspešno odvodnjavanje odpadnih oz. meteornih voda, hkrati pa prenesejo zelo visoke obremenitve.

Izberite zaupanja vredno znamko

Sistem za odvodnjavanje meteornih voda je zagotovo zelo pomemben. Čeprav večina temu ne posveča posebne pozornosti, saj se nam zdi povsem samoumevno, da padavinska voda preprosto izgine v tla, čeprav pada na pretežno asfaltirane površine, pa je v ozadju učinkovit sistem za odvodnjavanje, ki poskrbi za to, da se to res zgodi.

Ker lahko težave, povezane z odvodnjavanjem, privedejo do številnih nevšečnosti in do ogromno škode, pri načrtovanju nikakor ni vredno tvegati z nepreverjenimi izdelki. Precej pametneje je investirati v preverjeno kakovost, ki dokazano ustreza najstrožjim merilom. In prav to boste dobili, če se odločite za Hauraton. Gre za proizvajalca, ki je izjemno cenjeno celo med največjimi strokovnjaki za odvodnjavanje, med njihovimi izdelki pa so tudi izredno kakovostne kanalete iz betona z armiranimi vlakni, ki prenesejo tudi največje obremenitve.

Betonske kanalete, ki so prestale celo najzahtevnejše teste vzdržljivosti

Izkušnje tistih, ki so se odločili za sisteme Hauraton, potrjujejo, svoje delo opravijo več kot odlično in ki se lahko obenem pohvalijo z nadpovprečno dolgo življenjsko dobo. Betonske kanalete Hauraton so izvrstna izbira za zelo obremenjene površine, po katerih nenehno vozijo (zelo težka) vozila. Ne verjamete? Oglejte si videoposnetke testiranj, ki jih lahko najdete na njihovi spletni strani.

Ti posnetki zelo nazorno pokažejo, kako vzdržljivi so izdelki za odvodnjavanje Hauraton. Dodatna prednost pa je v tem, da kljub izredni stabilnosti materiala in odpornosti na večje mehanske obremenitve njihova teža ni prevelika. Tako ne boste imeli posebnih težav s prevozom in vgradnjo. Izbirati je mogoče med različnimi serijami oziroma modeli in dimenzijami (nazivnimi širinami). Če med obstoječimi možnostmi ne najdete primerne rešitve, pa vam je na voljo tudi opcija izdelave po meri.