kopalniški radiatorji - Glamox

Kopalniški radiator za vaš dom 

kopalniški radiatorKakšen kopalniški radiator bi bil najbolj primeren za vašo kopalnico? Najprej je treba premisliti, kam bi ga lahko namestili. Ali imate v kopalnici dovolj prostora za to? Kam boste grelnik priklopili in, navsezadnje, kakšnega boste sploh izbrali? Na voljo imate namreč več različnih znamk in modelov. A naj vas to ne skrbi preveč: zaradi tega imate na voljo tudi toliko možnosti, da vam med njimi ne bo težko najti najbolj ustreznega za vaše potrebe – takšnega, ki bo na enostaven in udoben način lahko poskrbel za toplo kopalnico v vašem domu. 

Najboljša rešitev za vašo kopalnico 

Kopalniški radiator mora biti vedno prilagojen prostoru, v katerega je nameščen. Pri izbiri je zato treba upoštevati vse lastnosti prostora, predvsem pa njegovo velikost oziroma kvadraturo. Le tako je namreč možno izbrati ustrezen model. Ta mora glede na dimenzije in obliko ustrezati prostoru, ki ga imate na razpolago za vgradnjo, ravno tako pa je treba preveriti tudi vse njegove druge lastnosti. 

Pri nakupu oziroma izbiri ustreznega grelnika za vaš dom boste morda opazili, da lahko običajno isti model dobite v različnih izvedbah. Glavna razlika v teh izvedbah je moč – torej to, kako zmogljiv bo pri ogrevanju posamezen model. Od moči je torej odvisna zmogljivost ogrevanja oziroma učinkovitost grelnika, ki ga izberete, zato gre za zelo pomemben podatek, ki ga je pri nakupu nujno treba upoštevati, če želite izbrati najbolj ustrezen model zase. 

Kakšen kopalniški radiator je najbolj učinkovit? 

kateri električni radiator kupitiČe izbirate kopalniški radiator, se vam vsekakor najbolj splača izbrati takšnega na elektriko. Električna energija namreč omogoča učinkovito ogrevanje. To pomeni, da boste lahko z njeno pomočjo prostor ogreli hitreje kot z drugimi načini ogrevanja. Hkrati pa je možno pri takšnem načinu ogrevanja temperaturo v prostoru zelo enostavno prilagajati trenutnim potrebam tistega, ki prostor uporablja, kar je tudi zelo priročno. Pri tem lahko izbirate med številnimi modeli in tako moč, ki jo ima kopalniški radiator, prilagodite: 

  • vašim potrebam po ogrevanju, 
  • temu, koliko prostora imate na razpolago za montažo na steno, 
  • velikosti oziroma kvadraturi prostora, 
  • višini stropov v prostoru (če so stropi višji, je potreba po ogrevanju večja), 
  • kakovosti oken in temu, kako ta dobro tesnijo, 
  • drugim lastnostim prostora, 
  • povprečnim najnižjim zunanjim temperaturam v zimskem času, 
  • vašemu okusu in drugi opremi v prostoru, saj sodobne modele takšnih grelnikov odlikuje edinstven dizajn.