Odvodnjavanje s kanaletami z rego

Kanaleta za odvodnjavanje Hauraton

kanaleta za odvodnjavanje
Kanaleta za odvodnjavanje – Hauraton.si

Hauratonova kanaleta za odvodnjavanje je rešitev, ki vas bo gotovo prepričala s svojo premišljeno zasnovo in visoko učinkovitostjo. Ne glede na to, kateri model izberete, vam bo ta zagotovo služil vrsto let brez težav, saj so prav vse njihove rešitve trajne in zelo odporne na dolgi rok. Čeravno so izpostavljene mrzlim zimam, prometu in drugim dejavnikom, ostajajo funkcionalne in poskrbijo za to, da je za meteorno vodo odlično poskrbljeno.

Kakšen sistem za odvodnjavanje izbrati?

Vsak sistem za odvodnjavanje je edinstven, saj mora biti prilagojen površini, na katero je vgrajen. Tako kot se med seboj razlikujejo površine, se med seboj razlikujejo tudi različni sistemi, njihovi elementi, značilnosti, obremenitveni razred, hidravlična kapaciteta in druge lastnosti. Pri izbiri je zato treba dobro premisliti, kakšen sistem bi bil najbolj ustrezen. Pri tem vam lahko pomaga tudi projektant, ki bo natančno izračunal, kakšne so zahteve določene površine, prav tako pa vam bo znal svetovati glede obremenitvenega razreda in vsega ostalega.

Linijsko odvodnjavanje

Kot že rečeno, lahko izbirate med številnimi možnostmi in elementi. Eno od njih predstavlja tudi kanaleta za odvodnjavanje, ki:

  • preprečuje težave z meteorno vodo,
  • preprečuje zalitje površin in objektov.
  • preprečuje težave z vlago na objektih,
  • poskrbi za odvodnjavanje meteorne vode,
  • je enostavna za vgradnjo,
  • je funkcionalna in učinkovita pri uporabi ter odvodnjavanju,
  • je na voljo v številnih izvedbah in modelih,
  • je zelo trpežna in ima dolgo življenjsko dobo.

Zakaj se odločiti prav za Hauraton?

Hauraton je v svetu odvodnjavanja meteorne vode sinonim za zanesljivost in kakovost, predvsem pa trajnost. Veljajo za vodilno podjetje na tem področju, ki se nenehno trudi za to, da so uporabniki z njihovimi izdelki čim bolj zadovoljni. Njihove rešitve se uporabljajo po celem svetu in to tudi na najbolj zahtevnih površinah z visoko obremenitvijo, kot so recimo letališča. Poleg tega pa imajo v svojem prodajnem programu res zelo širok nabor različnih izdelkov, med katerimi je mogoče najti najbolj učinkovito rešitev prav za vsako površino, ne glede na to, za kakšno vrsto površine gre.