Intercommerce vse za pakiranje

Big bag vreča za večkratno polnjenje 

big bag vreča
Big bag vreča Intercommerce.si

Big bag vreča omogoča večkratno polnjenje in praznjenje. Torej gre za pakirno rešitev, ki se jo brez težav lahko uporabi tudi večkrat. Njihova življenjska doba je namreč zelo dolga, saj so narejene iz obstojnega in trpežnega materiala, ki se zlepa ne poškoduje in odlično prenaša različne obremenitve. Tako lahko rečemo, da gre za zelo funkcionalno rešitev, ki se lahko uporabi za shranjevanje in transport številnih vrst tovora. 

Fleksibilna rešitev za razsuti tovor 

Big bag vreča s svojo veliko prostornino, enostavnostjo uporabe ter trpežnostjo materiala, iz katerega je izdelana, predstavlja fleksibilno rešitev za shranjevanje razsutega tovora raznih vrst. Primerna je namreč za praktično vse vrste razsutega tovora, saj so na voljo razne izvedbe – tudi takšne, ki omogočajo pakiranje živilskih izdelkov, saj so narejene v skladu z ustreznimi standardi, pa tudi izvedbe, ki omogočajo shranjevanje tovora, ki je okoljsko oporečen. 

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami oziroma prostorninami, pri čemer ima big bag vreča zelo visoko nosilnost. Zaradi tega je v eno vrečo možno shraniti tudi več ton materiala brez strahu, da bi se pretrgala ali da tega ne material ne bi prenesel.  

big bag vrečeKo je big bag vreča enkrat polna in zelo težka, pa jo je možno enostavno premakniti kar z viličarjem, za kar poskrbijo ravno v ta namen zasnovani ročaji na njeni zgornji strani. Tam običajno poteka tudi polnjenje, ki se ga ravno tako lahko opravi kar s pomočjo viličarja, v ponudbi pa so tudi modeli, ki imajo odprtino še na spodnji strani, s čimer je poskrbljeno tudi za lažje praznjenje. 

Obstaja več vrst oziroma izvedb. Nekatere se s svojo obliko prilagajajo obliki tovora, druge ne, vsekakor pa so vse izvedbe zelo fleksibilne in jih je možno prilagoditi glede na svoje potrebe. Zelo priročno pa je tudi to, da jih je možno shranjevati eno na drugi, tudi ko so polne, kar vam prihrani prostor v skladišču in olajša prevoz. 

Ugodna cena in možnost večkratnega pakiranja 

Za razsuti tovor se tako big bag vreča odlično obnese. Ni dvoma, da gre za eno najboljših možnih rešitev za njegovo pakiranje oziroma shranjevanje, ki močno olajša tudi transport. Zaradi tega se jo gotovo splača kupiti, še bolj pa zato, ker omogoča večkratno uporabo. Torej jo lahko uporabite vedno znova. Zaradi tega lahko rečemo, da je njena cena zelo ugodna, saj ne gre za potrošni pakirni material, ampak jo je možno za namen shranjevanja in prevoza razsutega tovora uporabljati daljše obdobje.