betonske kanalice

Betonske kanalete Hauraton so izvrstne!

Z gotovostjo tako lahko rečemo, da gre za izjemen produkt, ki so ga v podjetju izdelali z mislijo na zahteve uporabnikov, ki si želijo čim bolj robustnih, a hkrati agilnih in prilagodljivih rešitev za odvajanje površinske vode. Betonske kanalete Hauraton že dolga leta veljajo za ene najboljših na tržišču.  Že vrsto let uspešno opravljajo to nalogo na številnih površinah, in čeprav to opravljajo zanesljivo, so se v podjetju vmes trudili, da njihovo efektivnost še izboljšajo in tako nadgradijo njihovo kakovost ter s tem poskrbijo tudi za še večjo prilagodljivost zahtevam uporabnikov.

Lastnosti, ki prepričajo tudi najbolj zahtevne uporabnike

Hauraton betonske kanaliceBetonske kanalete Hauraton imajo vrsto odličnih lastnosti, saj so izredno kakovostne. Zato s svojo zasnovo in lastnostmi zlahka prepričajo tudi najbolj zahtevne uporabnike oziroma vse tiste, ki iščejo rešitve za odvodnjavanje na prometno bolj obremenjenih površinah. Na takšnih površinah mora biti namreč sam sistem za odvodnjavanje ne le kos vsej meteorni vodi, ki se steka vanj, ampak mora biti hkrati tudi čim bolj vzdržljiv na dolgi rok, saj mora kljub obremenitvam vsakodnevno skrbeti za redno, varno in zanesljivo odvajanje meteorne vode brez kakršnih koli težav.

Prav s tega vidika so betonske kanalete Hauraton izredno dobra izbira za takšne zahtevne oziroma bolj obremenjene površine, saj imajo med drugim tudi naslednje lastnosti:

  • vzdržljivost,
  • odpornost,
  • kakovost,
  • robustnost.

Odvodnjavanje meteorne vode v skladu z najvišjimi zahtevami

betonska kanalicaRešitve za odvodnjavanje morajo biti takšne, da ustrezajo zahtevam površine, kamor so vgrajene. Vsaka površina je specifična in zato je treba rešitev za odvodnjavanje meteorne vode vedno skrbno izbrati glede na njene značilnosti. Pri tem mora sodelovati izkušen projektant, ki bo izračunal, kakšen sistem je v ta namen potreben, in poskrbel tudi za njegovo načrtovanje. To je pomembno na vseh površinah, še posebej pa na tistih z najvišjimi zahtevami. Na takšnih površinah je namreč sistem za odvodnjavanje izpostavljen večjim obremenitvam, ki jih mora dobro prenašati. Navsezadnje je namreč takšnim obremenitvam izpostavljen vsak dan več let, zato je treba izbrati čimbolj odporen sistem. Prav zaradi tega se rešitve za meteorno vodo tudi delijo glede na obremenitvene razrede, ki kupcu sporočajo, kolikšne obremenitve prenese takšen sistem in za kakšne površine je primeren.