Podiranje dreves na višini

Podiranje dreves – pokličite strokovnjake!

Drevesa imajo sicer dolgo življenjsko dobo, kljub temu pa ta ni neomejena, zato enkrat pride čas, ko jih je treba podreti oziroma posekati. Če potrebujete podiranje dreves na svojem vrtu, je v ta namen najbolje poklicati strokovnjake. Obiščite spletno stran delanavisini.si, kjer boste našli vse potrebne informacije.

Ko je treba posekati visoko drevo …

podiranje dreves
Dela na višini,
Višinc d. o. o.
Viška cesta 481000 Ljubljana
info@delanavisini.si
031 736 991

Staro visoko drevo na vrtu lahko sčasoma postane nevarno, sploh če se vrh ali del drevesa posuši ali polomi. Prav tako lahko težave povzročajo korenine, ki dvigujejo tlakovce in asfalt oziroma povzročajo drugo škodo. Včasih je treba drevo posekati tudi zaradi gradnje prizidka, garaže, hiše ali česa drugega, včasih pa je podiranje dreves nujno tudi iz kakšnih drugih razlogov. Prav v vsakem primeru pa se je tega dela treba lotiti z veliko premisleka oziroma je najbolje poklicati kar strokovnjake, ki bodo poskrbeli za:

  • brezplačen ogled,
  • posvetovanje in načrt izvedbe del,
  • učinkovito, hitro in varno podiranje dreves.

Je drevo res treba podreti?

Pri ogledu stanja se včasih izkaže, da drevesa sploh ni treba v celoti posekati, ampak da se lahko odžaga samo del vrha oziroma krošnje oziroma to preoblikuje oziroma zmanjša. Strokovnjaki za to področje tako lahko poskrbijo ne le za posek, ampak tudi le za obrezovanje drevesa, če je to potrebno. Prav tako lahko razbremenijo ali očistijo krošnjo ter jo razredčijo, kar je prav tako dobro narediti vsake toliko časa. Kaj točno bi bilo najbolje narediti z drevesom na vašem vrtu, je seveda odvisno od tega, kako visoko in staro je, v kakšnem stanju je, pa tudi od vaših želja in potreb. Zato se je o tem najbolje posvetovati s strokovnjaki, ki vam bodo znali ustrezno pomagati pri razreševanju takšnih dilem in tudi učinkoviti izvedbi del.

Profesionalno opravljeno delo

Strokovnjaki za višinska dela bodo znali poskrbeti za to, da bo delo opravljeno tako, kot je treba, pri čemer bodo dobro zavarovali tako sebe kot tudi okolico. Na koncu pa seveda po opravljenem delu poskrbijo tudi za odvoz vsega odpadnega materiala, vejevja, delov debla itd. Tako vam nudijo celostno storitev, vključno s svetovanjem in načrtovanjem, skrbjo za varnost in samo izvedbo del.