Norveški električni radiatorji za kopalnico

Ste že slišali za Glamox? To je norveška blagovna znamka, ki vam omogoča učinkovito ogrevanje s pomočjo elektrike. Še posebej pa so postali priljubljeni njihovi električni radiatorji za kopalnico (https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/kopalniski-radiatorji/), ki so izredno priročni. Marsikdo namreč še vedno raje poseže po drugih načinih ogrevanja, zelo priljubljeno je recimo tudi talno gretje, a v kopalnici si večina ljudi za prehodna obdobja in za vsak primer še vedno želi imeti radiator. Takšen, ki deluje na elektriko, je vsekakor zelo praktična možnost.

Preprosta montaža in priklop

Električni radiatorji za kopalnico imajo to prednost, da so neodvisni od obstoječega sistema ogrevanja, kar pride prav v primeru, če se ta okvari, ali pa takrat, ko ga v prehodnih obdobjih ugasnemo, vseeno pa bi želeli, da bi bilo v kopalnici malo bolj toplo. Zaradi tega, ker so takšni radiatorji neodvisni od obstoječega sistema, je njihova montaža zelo enostavna, saj ne potrebujejo nobenega posebnega priklopa.

Za montažo ne potrebujete nobene dodatne cevi ali priključka, saj je vse, kar potrebujete za ogrevanje, le elektrika. To pa tako ali tako že imate tudi v kopalnici. Tako lahko vaš novi grelec namestite na steno brez posebnih stroškov ali kakršnega koli razbijanja, torej tudi naknadno, ko imate že vse urejeno ali prenovljeno. Vse, kar morate storiti, je le, da zagotovite priklop na elektriko ter da na steno montirate posebne nosilce in že boste nanje lahko namestili vaš novi radiator.

Lahko tudi edini vir ogrevanja v kopalnici

Čeprav so električni radiatorji za kopalnico tako zelo priljubljeni postali prav zato, ker so enostaven dodaten vir ogrevanja kopalnice, pa se seveda lahko uporabljajo tudi kot primarni oziroma edini vir ogrevanja. Sodobna grelna telesa, ki delujejo s pomočjo električne energije, so namreč izredno učinkovita, zato lahko nadomestijo druge načine gretja. V primeru, da zaradi kakršnih koli razlogov v vaši kopalnici drug način ogrevanja ni mogoč ali pa bi bila njegova namestitev morda predraga, je to vsekakor rešitev za vas, ki vam omogoča, da bo vaša kopalnica prijetno topla.