Najem teleskopskega viličarja

Najem teleskopskega viličarja kot izjemno priljubljena storitev

izposoja teleskopskega viličarja Unisel

Najem delovne opreme je na sploh zelo priljubljena storitev, ki se je poslužuje vse več manjših pa tudi večjih podjetij. Med drugim je na voljo najem teleskopskega viličarja, kar prav tako lahko predstavlja zelo veliko prednosti za številna podjetja.

Če torej razmišljate o najemu viličarja, vam to v prvi vrsti omogoča precej nižje stroške in seveda tudi takojšnjo uporabo stroja. Za najem stroja se podjetja pogosto odločijo tudi zaradi nenadne okvare obstoječega viličarja, prav tako zaradi sezonskih nihanj zasedenosti in zaradi nepričakovanega velikega naročila.

Najem dizelskih in električnih viličarjev

Najem teleskopskih viličarjev sodi med najbolj priljubljene storitve. Seveda pa lahko izbirate tako med dizelskimi kot tudi električnimi viličarji. Prva vrsta se uporablja zunaj objektov, ker izpušni plini, ki se sproščajo v notranjih prostorih, lahko resno ogrožajo zdravje ljudi. Veliko bolj vsestranski so zagotovo električni modeli – tudi sama baterija naprave omogoča veliko ur učinkovitega delovanja. Ti veljajo za vse pogostejšo opremo skladišč, kjer deluje zlasti v notranjosti skladišč.

Dodatne storitve pri najemu viličarja

Če se boste odločili za najem za teleskopski rotacijski viličar ali za katero drugo vrsto stroja, vam to pogosto omogoča še nekatere druge dodatne storitve.

Izposojevalci viličarjev torej pogosto nudijo možnost za koriščenje številnih dodatnih storitev. Te med drugim vključujejo tudi možnost dostave vozila na navedeni naslov ali pa servisne oskrbe najetih viličarjev. Če se stroj poškoduje, se lahko poskrbi za popravilo. S tem se razbremeni lastnik podjetja, obenem pa se ne izpostavlja izpadu dela. V čim krajšem času se namreč na dogovorjeno mesto dostavi drug viličar.

Najem strojne opreme za mlada podjetja

Za najem teleskopskega viličarja in druge strojne opreme se najpogosteje odločajo mlada podjetja. Ta namreč šele pričenjajo s svojo dejavnostjo, zato se za njih to lahko izjemno dobro obnese. Vemo, da je na začetku podjetniške poti lahko zelo veliko stroškov, zato je najem strojev še toliko bolj dobrodošla odločitev.

Rotacijski teleskopski vilicarKo se podjetje uspešno postavi na svoje noge, pa se seveda lahko odločijo tudi za nakup viličarja. Izposojevalci viličarjev običajno ponujajo več različnih modelov za najem. Med drugim je na voljo tudi zelo uporaben rotacijski teleskopski viličar.

Na sploh pa se viličarji lahko uporabljajo za prevažanje standardnih palet, včasih se morajo premikati tudi po precej ozkih terenih oziroma hodnikih. Posledično je še toliko pomembnejša njihova velikost in seveda tudi dodatna oprema.

Najem viličarja za poljubno časovno obdobje

Rotacijski teleskopski viličar lahko najamete za poljubno časovno obdobje – od enega dneva dalje. Morda boste najem teleskopskega viličarja potrebovali samo za nekaj dni, lahko celo za več let. Cena za en dan je seveda praviloma višja. Najem viličarja vsaj za nekaj mesecev za vas lahko postane precej donosna rešitev, ker se namreč sčasoma strošek zniža.

Cena za najem teleskopskega viličarja ali kakšne druge vrste terenskega stroja pa je vsekakor odvisna tudi od tega, za kateri model se boste odločili. Običajno so dražji zadnji modeli, ki so se pojavili na trgu. Kljub temu je njihov najem še vedno veliko bolj donosen v primerjavi z nakupom lastnega viličarja.

V vsakem primeru pa izposojevalci viličarjev in druge delovne opreme poskrbijo, da vam ponudijo zgolj najbolj kakovostno opremo.