Električni kopalniški radiator Glamox

Moderni električni radiatorji za kopalnico

Električni radiatorji za kopalnico Glamox
Električni radiatorji za kopalnico Glamox

Električni radiatorji za kopalnico že zelo dolgo obstajajo na trgu, vendar pa so se v vseh letih svojega obstoja te naprave precej spremenile. Že nekoč so veljale za zelo priročen pripomoček, ki se dobro obnese kot dodatno grelno telo, v današnjem času pa zaradi izboljšanih lastnosti in bolj premišljene zasnove zmorejo še več oziroma so še bolj zmogljivi, kot je to veljalo nekoč. Zaradi tega so moderni modeli gotovo izredno kakovostni ter s tem lahko poskrbijo za bolj učinkovito ogrevanje kot kdaj koli prej.

Imate v kopalnici grelnik na elektriko?

Tudi v veliko starejših stanovanjih se nahajajo električni radiatorji za kopalnico. Ti so namreč zelo priljubljeni med uporabniki, saj velikokrat pridejo prav in so nadvse priročni za uporabo. Če imate takšen grelnik doma, potem gotovo poznate njegove lastnosti in ste ga verjetno tudi že velikokrat uporabili. Veste tudi, da taki grelniki zelo hitro segrejejo prostor ter da imajo takšni grelniki tudi dolgo življenjsko dobo, zato morda vaš model uporabljate že vrsto let, morda celo več desetletij. Zaradi tega morda tudi do sedaj sploh še niste razmišljali o menjavi, saj stari grelnik še vedno deluje čisto v redu. Vendar pa je morda o menjavi vseeno smiselno razmisliti, saj so bolj sodobni oziroma moderni modeli:

  • pri ogrevanju bolj učinkoviti,
  • bolj varni za uporabo in ustrezajo sodobnim standardom glede zaščite električnih inštalacij, ki so veliko strožji kot nekoč,
  • zasnovani tako, da se ne morejo pregreti, saj imajo tudi zaščito proti pregrevanju,
  • lepše in bolj sodobno oblikovani,
  • minimalnih dimenzij kljub visoki zmogljivosti,
  • izredno tihi,
  • opremljeni z dodatnimi funkcijami, ki njihovo uporabo naredijo še bolj priročno oziroma poskrbijo za še več udobja.

Ali bi na vašem grelniku želeli tudi sušiti brisače?

električni radiator za brisačePomembna funkcija, ki jo imajo pogosto moderni električni radiatorji za kopalnico, pa je tudi ta, da so pogosto zasnovani tako, da je na njih možno varno in enostavno sušiti brisače. Nanje namreč lahko obesite vlažne brisače, perilo ali kaj drugega ter to tako med delovanjem grelnika tudi dobro in hitro posušite. Tako izkoristite energijo, ki jo grelnik porabi za ogrevanje, še za sušenje brisač – torej za dve funkciji. V ta namen imajo takšni modeli, ki se lahko uporabljajo tudi kot sušilniki, vgrajena tudi dodatna obešala za brisače, kamor te lahko enostavno obesite vsakič, ko potrebujete njihovo sušenje oziroma po vsaki uporabi.