Laboratorijska oprema vrhunske kakovosti

Preciznost in zanesljivost opreme za laboratorijsko delo sta odvisni tudi od njene kakovosti. Prav zaradi je na spletni strani Semlab.si na voljo le res vrhunska laboratorijska oprema, ki omogoča precizno, odlično in kakovostno delo v laboratoriju, bolnišnici, farmacevtskem podjetju, lekarni ali kje drugje. V ta namen je na voljo različna oprema priznanih proizvajalcev, ki veljajo za številko 1 v svetu, zato jim lahko zaupate tudi vi. Takšna oprema omogoča res natančno delo v odličnih pogojih.

Sistemi za pripravo in čiščenje vode

Zelo pomembna je laboratorijska oprema, ki skrbi za čistost vode in njeno filtracijo oziroma pripravo. V ta namen obstajajo različne priprave, ki skrbijo za odstranjevanje nečistoč, mikroorganizmov, virusov in bakterij iz vode. Vsekakor pa tehnologija nenehno napreduje, kar vam danes pri uporabi najnaprednejših naprav na tem področju omogoča resnično vrhunsko čistost vode. V podjetju Semlab vam nudijo tudi različne sisteme za pripravo in čiščenje vode, kot so:

– različni vodni filtri,

– naprave za mehčanje vode,

– reverzne osmoze,

– demi naprave,

– sistemi za mehansko filtracijo,

– sistemi za UV dezifekcijo.

Zamrzovalniki in hladilna tehnika

Poleg ostalih elementov mora imeti vsak laboratorij tudi ustrezno hladilno tehniko ali zamrzovalnik, ki je namenjen shranjevanju vzorcev, različnih snovi in podobno. S tem se zagotovi optimalne pogoje, zaradi česar je možnost zagotavljanja konstantne temperature v hladilni sobi, hladilniku ali zamrzovalni omari bistvenega pomena.

Enako pomembna pa je vsekakor tudi možnost natančne regulacije temperature ter seveda čim večja zanesljivost naprav za hlajenje in zamrzovanje. To dosežemo tako z nakupom kakovostne hladilne tehnike kot z ustrezno montažo in kalibracijami. Redno pa je treba tudi nadzorovati delovanje oziroma skrbeti za monitoring.

Prav vse, kar potrebujete

Semlab vam poleg vsega naštetega ponuja tudi različne sterilizatorje, procesne analizatorje, laboratorijsko pohištvo, digestorije, inkubatorje, termostate in prav vso drugo opremo, ki bi jo morda potrebovali pri svojem delu in za to, da bi to nemoteno potekalo. Nudijo pa vam tudi vse dodatne storitve v zvezi z njo, kot so kalibriranje, opravljanje različnih meritev, validacija in monitoring, pa tudi skrb za montažo in servisiranje vseh naprav, ki jih lahko kupite pri njih. Kontaktirajte jih in naročite tisto, kar potrebujete!