Kaj vse vam ponuja podjetje VRD Dankon?

VRD Dankon je slovensko distribucijsko podjetje, ki vam nudi zelo kakovostno opremo in izdelke nemškega proizvajalca Siemens. Nudijo vam tako rešitve na področju ogrevanja kot tudi na področju industrijske avtomatizacije, poleg tega pa svojim strankam pri nakupu primerne rešitve tudi strokovno svetujejo ter jim nudijo vso potrebno tehnično podporo pri njeni implementaciji oziroma integraciji. Hkrati pa skupaj s partnerjem Siemens pripravljajo tudi različna izobraževanja oziroma šolanja na področju PLC programiranja.

Rešitve na področju ogrevanja, prezračevanja in hlajenja

VRD Dankon vam nudi Siemensove rešitve na področju ogrevanja in prezračevanja, kar vključuje različne termostate, ventile, pogone in tipala, pa tudi kalorimetre, vodomere, delilnike, krmilnike in številne druge izdelke, ki poskrbijo za nemoteno delovanje ali celo avtomatizacijo teh dveh procesov. Prav tako pa vam nudijo različne izdelke, s katerimi lahko poskrbite za avtomatizacijo hlajenja objektov oziroma nasploh za pametne objekte, v katerih so vsi procesi avtomatizirani. S tem se poskrbi tudi za večjo učinkovitost vseh procesov, večje udobje in manjše stroške pri vzdrževanju.

siemens termostati

Industrijska avtomatizacija

Podjetje VRD Dankon svojim strankam nudi tudi vso potrebno opremo za industrijsko avtomatizacijo. Siemensovi krmilniki veljajo za ene najboljših na tem področju, predvsem pa so široko uporabni in veljajo za zelo zanesljive, zato z njihovo izbiro ne morete zgrešiti ne glede na vrsto proizvodnega procesa oziroma panogo. Če bi želeli svojo proizvodnjo avtomatizirati, potem vam v podjetju pri tem lahko učinkovito pomagajo, saj vam nudijo celovito podporo na tem področju od začetne faze načrtovanja do izbire ustrezne opreme, ki bo ustrezala vašim zahtevam, do njene integracije v proizvodni proces.

industrijska avtomatizacija

Izobraževanje na Siemensovi opremi

Skupaj s nemškim proizvajalcem Siemens pa podjetje pripravlja tudi razna izobraževanja in tečaje, na katerih se lahko tečajniki seznanijo z uporabo opreme za krmiljenje in avtomatizacijo tega nemškega proizvajalca. Izobraževanja potekajo v posebnem vadbenem centru v Celju, kjer je na voljo vsa potrebna oprema in različni krmilniki. Na voljo so številna šolanja, ki vključujejo predvsem učenje PLC programiranja oziroma programiranja v okolju TIA portal, izobraževanja pa vodijo izkušeni strokovnjaki z veliko praktičnega znanja. Izkušnje tečajnikov so zato zelo pozitivne, saj se na tečajih naučijo samostojnega dela na Siemensovi opremi.