testiranje covid

Iščete PCR testiranje Ljubljana?

Koliko časa traja, da dobite izvid testa oziroma najprej – kam na PCR testiranje Ljubljana? Če iščete izvajalca takšnega testiranja, potem vam lahko pomaga Ambulanta Košir, kjer se zelo trudijo za to, da njihove stranke izvide dobijo čim hitreje. Zato vzorce testov pošljejo v laboratorij takoj, ko je mogoče, kar pomeni, da boste tudi v najkrajšem možnem času dobili izvid.

Kam na test za korono?

PCR testiranje Ljubljana se izvaja pri različnih izvajalcih, pri čemer pa je vedno treba vnaprej preveriti njihov urnik ter ceno takšne storitve, pa tudi to, kdaj boste pri njih dobili rezultat testa in v kakšni obliki bo ta na voljo. Če se na primer odpravljate na potovanje, si verjetno želite dobiti rezultat čim prej. Večina izvajalcev se tega zaveda, zato se resnično trudi za to, da stranke čim prej dobijo izvide. To velja tudi za Ambulanto Košir, kjer poskrbijo za PCR testiranje Ljubljana:

  • zelo hitro in prijazno, saj so za takšno delo strokovno usposobljeni,
  • po urniku, ki je prilagojen potrebam in željam strank, zato delajo tako dopoldne kot popoldne, prav tako pa jih lahko obiščete tudi ob sobotah ter nedeljah,
  • po ugodni ceni, ki je dostopna in vnaprej znana,
  • tako, da bo izvid testa čim hitrejši oziroma ga boste dobili v najkrajšem možnem času.

Kdaj so znani rezultati?

PCR testiranje poteka tako, da zdravstveni delavec vzame vzorec ter ga odpošlje v laboratorij. Tam opravijo ustrezno analizo ter preverijo, ali je vzorec negativen ali pozitiven na prisotnost virusa SARS CoV-2. Prej ko bodo v laboratoriju dobili bris oziroma vzorec, prej bodo lahko naredili analizo ter prej boste vi dobili rezultate, zato je pomembno, da izvajalec brise odpošlje v laboratorij takoj, ko je to mogoče.

test-ljubljana.comKer se v Ambulanti Košir za to zelo trudijo, boste običajno dobili rezultat že v roku 24 ur ali celo že nekoliko prej. Vsekakor pa vam bodo to, kdaj bodo znani rezultati v vašem primeru, najbolje znali povedati v ambulanti oziroma na testni točki za covid, zato je najbolje, da to vprašanje naslovite na njih. Če izvid potrebujete za potovanje oziroma vam je pomembno, do katere ure ga boste dobili, jih je najbolje že vnaprej poklicati po telefonu in vprašati, ali bi bilo to možno. V kolikor bo le mogoče, se bodo potrudili za to, saj se za svoje stranke zelo trudijo.