Kids Care Products

Slovenska naravna kozmetika za vso družino

Negovalni izdelki za lase, predvsem pa tisti za kožo so nekaj, kar večina uporablja vsakodnevno. Zaradi pogoste izpostavljenosti snovem, ki jih vsebujejo ti izdelki, je torej izredno pomembno, da se prepričate, iz kakšnih sestavin so v resnici izdelani. Kako lahko te snovi na dolgi rok vplivajo na vaše zdravje in na zdravje vaših najdražjih? Slovenska naravna kozmetika Essentiq, katere zgodba se je začela pisati leta 2010, je bila ustvarjena prav z željo, da bi imeli potrošniki na voljo resnično kvalitetne negovalne izdelke, ki združujejo učinkovitost in varnost.

Slovenska naravna kozmetika Essentiq, ki osvaja tudi tuje trge

Facial Cleansing Gel – Green Lemon & May Chang
Facial Cleansing Gel – Green Lemon & May Chang (Essentiq Cosmetics)

Znamka Essentiq združuje najrazličnejše izdelke. Med njimi je mogoče najti čistilne gele in pilinge, kreme za obraz za različne tipe kože, serume, tonike, gele za prhanje, kreme za roke in še marsikaj drugega, kar vam lahko pride prav. Pomembno mesto pa imajo tudi čudoviti in zelo dišeči šamponi za lase. Skupna značilnost teh izdelkov je, da združujejo skrbno izbrano kombinacijo surovin, ki so pridelane in obdelane tako, da se njihova osnovna kemijska struktura ne spremeni.

V njih ni mogoče najti gensko spremenjenih organizmov, dražečih dišav, konzervansov, parafina in podobnih sestavin, ki jih je mogoče popolnoma upravičeno označiti za najmanj problematične, pogosto pa kar za dokazano škodljive. Tako so omenjeni kozmetični izdelki karseda naravni.

Prednosti te naravne kozmetike so prepoznali že številni uporabniki, tako pri nas kot tudi v tujini. Izdelki namreč uspešno prodirajo tudi na tuja tržišča, njihova kakovost pa je bila pripoznana celo z mednarodnimi nagradami. Čistilni gel za obraz Essentiq je denimo leta 2016 prejel dve pomembni priznanji, ki ju podeljujejo pri singapurski reviji Beauty Insider.

Kakovostni izdelki za nego občutljive otroške kože

Kids Care Products
Kids Care Products (Essentiq Cosmetics)

Slovenska naravna kozmetika Essentiq ni primerna le za odrasle, ampak vključuje tudi izdelke za otroke – gele za prhanje in šampone, losjone za telo in kreme za obraz. Rezultat njihove uporabe je izdatno navlažena koža, pri čemer se ohranja zdrava pH-vrednost, kar zmanjšuje nevarnost za okužbe. Njihovi izdelki so namreč kljub učinkovitosti dovolj nežni, da ne pride do negativnega vpliva na zaščitni kislinski sloj kože.

Še pomembneje pa je, da odločitev za znamko Essentiq pomeni, da vaš malček ne bo izpostavljen sulfatom, formaldehidu in drugim škodljivim snovem.