pakirni materiali

Intercommerce – pakirni materiali za vsako podjetje

Pakiranje izdelkov je treba čim bolj optimizirati. Pri tem pa nam lahko najbolj pomaga izbira ustreznega pakirnega materiala ali embalaže za določen izdelek ali tovor. Ustrezna izbira omogoča lažje in hitrejše pakiranje, izdelek ali tovor pa je tudi bolje zaščiten med skladiščenjem, prevozom, pošiljanjem po pošti itd. Intercommerce – pakirni materiali so zato pravi naslov, če iščete ustrezno embalažo oziroma material za pakiranje.

Svetovanje pri izbiri ustreznega pakirnega materiala

Kot že rečeno, je najpomembnejše izbrati ustrezen pakirni material. Intercommerce – pakirni materiali so vam v ta namen lahko v veliko pomoč. Ne le, da si lahko na njihovi spletni strani ogledate številne različne možnosti  za embaliranje ali pakiranje izdelkov vseh vrst in oblik, za lažji transport tovora ali zaščito izdelkov med transportom, ampak vam lahko pri izbiri tudi strokovno svetujejo. Na različne pakirne rešitve se namreč zelo dobro spoznajo, zato vam bodo znali predlagati ustrezno možnost za pakiranje prav vsakega izdelka.

Čim cenejša embalaža za čim boljšo zaščito

Velikokrat se zgodi, da podjetja iščejo čim cenejšo embalažo, vendar pa pri tem pogosto naredijo veliko napako. Morda res najdejo embalažo, ki je cenovno ugodna, vendar je vanjo izdelek težko ali zamudno pakirati, zato sam proces zahteva ogromno časa, zaradi česar sami stroški pakiranja na koncu sploh niso nizki. Enako velja v primeru, da embalaža izdelka ne zaščiti ustrezno, se med transportom večkrat poškoduje ali strga itd. Vse to prinese nepotrebne stroške, ki bi se jim lahko izognili, če bi bil pakirni material ustrezno izbran glede na vrsto izdelka. Lahko bi bil le nekaj evrov dražji od trenutne rešitve, pa bi bilo pakiranje veliko lažje, izdelek pa bolje zaščiten.

Optimalna rešitev za pakiranje

Zaradi tega se je pred izbiro pametno posvetovati s strokovnjaki za pakiranje, ki vam bodo znali razložiti tako prednosti kot slabosti določene pakirne rešitve. Hkrati pa vam bodo znali svetovati tudi to, kako pri izbiri ustrezne embalaže čim bolj prihraniti, ne da bi bil zaradi tega izdelek neustrezno pakiran ali da bi sam proces pakiranja trajal predolgo. Obrnite se torej na njih in za vas bodo poiskali optimalno rešitev za pakiranje tako s cenovnega kot z vseh drugih vidikov!