Pakirni materiali Intercommerce

Ali bi bila za vas primerna stretch, LDPE, EPE ali morda folija kakšne druge vrste? Za transport določenega materiala uporabiti big bag vrečo ali kakšno drugo vrsto embalaže, ki bi bila za to bolj primerna? Kako zaščititi izdelek pri pošiljanju po pošti, če je ta zelo občutljiv ali se lahko celo razbije? In kje dobiti kartonsko embalažo ustreznih dimenzij? Pakirni materiali Intercommerce poskrbijo prav za vse želje, saj podjetje ponuja prav vse za pakiranje. Izbirate lahko med vrsto različnih rešitev, pri izbiri pa vam z veseljem tudi svetujejo.

Za spletne trgovce in gradbince

Pakirni materiali Intercommerce so tako zelo raznoliki, da lahko med njimi prav vsak kaj najde, saj je ponudba res izredno velika. Na voljo je na primer kartonska in različna druga embalaža v številnih oblikah in dimenzijah, ki se lahko uporabi za pošiljanje izdelkov po pošti, česar se bodo razveselili spletni trgovci.

Poleg tega pa so na razpolago tudi različna polnila, ki se uporabljajo pri pakiranju, pa tudi zaščitne folije, v katere se dodatno zavije izdelek in ga tako zavaruje. To je še posebej pomembno pri pošiljanju bolj občutljivih izdelkov, pri pakiranju katerih se največkrat uporablja mehurčasta ali EPE folija, ki take izdelke ustrezno zavaruje pred poškodbami.

Po drugi strani pa boste pri njih našli tudi ves potreben material za ovijanje, pokrivanje in pakiranje palet, pa naj si bodo to različne folije, rokavi, formati, polrokavi ali vreče. V industriji se velikokrat uporabljajo tudi tako imenovane big bag vreče, ki so namenjene predvsem shranjevanju in transportu razsutega tovora, poleg tega pa boste našli tudi različne gradbene in pokrivne folije, ki se uporabljajo v gradbeništvu.

Na voljo so tudi druge vrste folij, pa papirnate natron vreče ter še marsikaj drugega. Za dodatno zaščito pohištva oziroma robov različnih izdelkov so v ponudbi tudi različni vogalniki oziroma kotniki, pa tudi kartonske cevke. Poleg vsega naštetega ponujajo tudi same palete in stroje za avtomatsko ovijanje palet, kar močno olajša celoten postopek pakiranja in ga skrajša.