Big bag vreče različnih vrst

Za shranjevanje in prevoz ter prenašanje razsutega tovora iz enega konca skladišča na drugega ali kam drugam se zelo dobro obnesejo tako imenovane big bag vreče, ki so nadvse praktične. To so zelo velike in trpežne vreče, ki so primerne tudi za večkratno uporabo, saj so izdelane iz materiala, ki dobro prenaša različne obremenitve.

Uporabljajo se v različnih industrijah za shranjevanje in prevoz peska, žita, gradbenega materiala, cementa, prehranskih izdelkov, žaganja, zemlje in tako dalje. Zaradi različnih vrst razsutega tovora so tudi vrste oziroma oblike vreč zelo različne, enako pa se prilagajo tudi namenu uporabe tako glede dimenzij kot s samo zasnovo.

Prihranite pri embalaži za pakiranje

Big bag vreče imajo to veliko prednost, da jih lahko uporabite znova in znova, zaradi česar se pakiranje znatno poceni. So namreč zelo trpežne, poleg tega pa v primerjavi z drugimi vrstami pakiranja sploh ne drage. Hkrati omogočajo zelo hitro pakiranje, zaradi česar boste prihranili še pri času, ki se ga porabi za to. To pomeni, da boste še dodatno prihranili, saj je navsezadnje tudi čas denar in vsakdo si želi najti čim bolj ekonomično rešitev z vseh vidikov. Enostavno jih lahko premikate s pomočjo viličarja, enako pa poteka tudi praznjenje in polnjenje.

Prihranite prostor v skladišču

Prav tako pa vam big bag vreče omogočajo tudi to, da z njihovo pomočjo prihranite dodaten prostor v vašem skladišču. Omogočajo vam namreč, da jih shranite kar eno na drugi, zaradi česar bo tovor v skladišču zasedel veliko manj prostora, kot če bi ga zapakirali v kakšno drugo embalažo, ki tega ne omogoča. To pomeni, da bo lahko vaše skladišče manjše oziroma da boste vanj lahko shranili veliko več tovora, kar je vsekakor zopet zelo ekonomično in praktično ter zelo zmanjša stroške shranjevanja in skladiščenja.

Prav zaradi tega so big bag vreče resnično široko uporabne in zelo priljubljene v številnih panogah. Če želite zapakirati razsuti tovor, je to vsekakor odlična možnost, ki vam močno olajša pakiranje, shranjevanje, skladiščenje, transport in vse ostale dejavnosti. Poelg tega pa je ta rešitev za pakiranje tudi zelo ekonomična tako z vidika izrabe prostora in porabe časa kot tudi z vidika stroškov.