STRETCH HOOD FOLIJA

Koliko stane stretch hood folija?

Stretch hood folija je široko uporaben parkirni material, ki je nepogrešljiv v številnih panogah, industriji, pri transportu in povsod drugje. Vanje se zavija različne vrste izdelkov in materiala, ki je tako zaščiten ne le pred prahom, umazanijo in ostalimi podobnimi dejavniki, ampak tudi pred vlago. S tem je odlično pripravljen na skladiščenje ali na transport.

Lažje pakiranje in boljša zaščita

Stretch HoodStretch hood folija lahko optimalno zaščiti prav vsak izdelek, ki je ovit oziroma zavit vanjo. Uporablja se tudi za zaščito tovora na paletah in različne druge namene, pri čemer je pomembno predvsem to, da izberete ustrezno vrsto glede na namen uporabe. S tem poskrbite ne le za boljšo zaščito izdelkov ali tovora, ampak tudi za lažje pakiranje – torej za občuten prihranek časa in manj truda pri tem opravilu. Hkrati pa lahko s pametno izbiro zmanjšate oziroma optimizirate tudi stroške pakiranja, zato je zelo pomembno premisliti, kakšen pakirni material bi bil najbolj ustrezen za vas.

Številne možnosti za optimalno zaščito

Stretch hood folija je na voljo v številnih izvedbah. Izbirate lahko med mnogimi možnostmi, ki so prilagojene različnim namenom uporabe oziroma temu, pred čim vse je treba določen izdelek ali tovor zaščititi oziroma kakšnim pogojem bo izpostavljen med skladiščenjem, transportom itd. Tako so vam na razpolago različne vrste, tako da je stretch hood folija lahko na voljo v različici:

  • stretch, ki omogoča izjemno raztegljivost,
  • LDPE ali HDPE iz kakovostnega polietilena, ki se uporablja za ovijanje palet in tovora na njih, prekrivanje gradbenega materiala na gradbišču itd.,
  • z mehurčki, ki izdelke še bolje zaščitijo,
  • EPE za dodatno zaščito pri pakiranju občutljivih predmetov,
  • poliolefin, ki se odlično prilagaja obliki izdelkov, kot so na primer sadje in zelenjava ter različna druga živila,
  • stretch hood za zaščito in večjo stabilnost izdelkov na paletah,
  • ki je termoskrčljiva, kar pomeni, da se pod vplivom toplote skrči, s tem pa poskrbi še za večjo stabilnost izdelkov, ki so oviti vanjo,
  • VCI, ki poskrbi za kar do petletno zaščito pred korozijo.