Siemens šolanje v Sloveniji

Se zanimate za Siemens šolanje? Razmišljate o tem, da bi uvedli avtomatizacijo v svojo proizvodnjo ali industrijski proces ter ga s tem še izboljšali? Bi se radi naučili uporabljati vrhunsko Siemensovo opremo za avtomatizacijo procesov v industriji? Ali pa bi radi izboljšali znanje na tem zanimivem področju ter ga nadgradili z dodatnim izobraževanjem? Sedaj je to možno tudi v Sloveniji, saj podjetje VRD Dankon, o katerem si lahko več preberete na www.dankon.si, pripravlja različne tečaje in izobraževanja v ta namen. Na voljo so različne težavnostne stopnje in moduli, med katerimi lahko vsakdo najde primerno izobraževanje zase.

Siemens šolanje v Sloveniji je oblikovano tako, da bodo od njega vse potrebno znanje odnesli tako popolni začetniki kot tudi vsi ostali, ki imajo s področja avtomatizacije in krmiljenja industrijskih procesov že določeno znanje. Primerno je tako za tiste, ki se šele spoznavate s Siemensovo opremo za industrijsko avtomatizacijo, kot tudi za tiste, ki jo že dobro poznate in bi se radi z njeno pomočjo lotili programiranja kakšnih specifičnih avtomatizacijskih procesov. Tečaji imajo tako različne težavnostne stopnje, v vnaprej predvidenem programu pa je prostor tudi za prilagoditve vašim potrebam oziroma potrebam vaših zaposlenih.

Siemens šolanje je torej zasnovano kot dodatno izobraževanje, na katerem imate možnost pridobiti znanje, ki vas zanima. Pod mentorstvom izkušenih inštruktorjev boste postopoma lahko spoznali različna programska okolja in opremo za avtomatizacijo ter se vse to naučili suvereno uporabljati tudi v praksi. Prav tako pa bo na izobraževanju tudi dovolj časa za vaša vprašanja in svetovanje glede reševanja točno določenih problemov v procesu avtomatizacije ter nakupa primerne opreme zanjo. Siemens namreč v ta namen ponuja številne zelo dodelane in tehnično zanimive rešitve, ki lahko zmanjšajo stroške proizvodnje in poskrbijo za to, da vsi procesi v industriji potekajo kar se da optimalno. Če je to tudi vaš cilj, potem pošljite svoje zaposlene na Siemens šolanje, ki bo pripomoglo k temu, da boste še hitreje in še bolj uspešno avtomatizirali proizvodnjo v svojem podjetju.