izdelava wordpress spletnih strani

Izdelava spletnih strani WordPress

Koliko stane izdelava spletnih strani WordPress? To je zelo pogosto vprašanje, pri čemer se marsikdo sprašuje, zakaj so cene tako zelo različne. To namreč vsekakor drži: cene za izdelavo se močno razlikujejo in že samo na slovenskem trgu, ki je sicer precej majhen, najdemo ponudnike z zelo raznolikimi cenami. Zakaj je tako in koliko boste morali za svojo novo stran plačati vi?

Cene internetnih strani

Kot že rečeno, se cene različnih ponudnikov precej razlikujejo, vendar pa je seveda tudi njihova ponudba precej različna: internetne strani so namreč lahko zelo kompleksne ali bolj enostavne, lahko so narejene s pomočjo kupljene predloge ali teme, včasih je na njih še spletna trgovina ali morajo omogočati še kakšno dodatno funkcionalnost … Vse to pa seveda vpliva tudi na ceno, ki se tako od ponudnika do ponudnika lahko razlikuje – včasih lahko tudi precej. Zato je to, koliko boste plačali za stran, odvisno od številnih dejavnikov, predvsem pa od tega, kakšno stran sploh želite.

Kaj vse bo na strani?

Prav tako pa na ceno vpliva tudi to, kaj vse zajema izdelava spletnih strani WordPress. Slednja namreč skorajda nikoli ne zajema le programiranja oziroma samega pisanja kode za stran, ampak tudi:

  • skrb za čim hitrejšo nalaganje strani,
  • izdelavo strukture strani, menijev itd.,
  • oblikovanje strani in njene grafične podobe,
  • pripravo fotografij, ikon in ostalega materiala za stran,
  • priprava vsebine,
  • testiranje strani,
  • skrb za čim boljšo uporabniško izkušnjo,
  • on-site optimizacijo itd.

Gre skratka za skupek različnih storitev, ki ne vključujejo le same izdelave, ampak še marsikaj drugega. Podjetja, ki se s tem profesionalno ukvarjajo, so namreč ugotovila, da je najbolje nuditi čim bolj celovito storitev – torej na enem mestu nudijo čisto vse, kar potrebujete za vzpostavitev spletne strani, za to, da je ta ne le postavljena, ampak začne tudi delovati. In ne samo to: pomembno je, da deluje brezhibno in v skladu z vašimi pričakovanji, kar pa je možno le, če je izdelana natančno in s premislekom. Za to je potrebnega kar nekaj tehničnega znanja, pa tudi izkušenj, torej tistega, kar ekipa Vendi.digital vsekakor ima.