izdelava spletnih strani

Kakovostna nova spletna stran

Razmišljate o tem, da bi imeli novo spletno stran? Bi želeli na spletu predstaviti svoje podjetje ali pa se lotevate novega posla, zato v ta namen potrebujete tudi spletno mesto? Morda pa spletno stran že imate, a je ta zastarela, ne deluje več dovolj hitro, ima predpotopen dizajn ali pa je slabo strukturirana, zato ne služi več svojemu namenu. V vseh naštetih primerih vam lahko prav pride kakovostna nova spletna stran, ki vam jo nudi podjetje Vendi.

Izberite celovitega ponudnika

Zelo pametno je, če izberete ponudnika, ki združuje več storitev na enem mestu. To pomeni, da med njegovimi storitvami ni le izdelava spletne strani, ampak tudi njeno oblikovanje, priprava besedil in vse ostale vsebine za vašo stran, pa tudi seo optimizacija. Vse to so namreč storitve, ki jih nujno potrebujete.

Zavedati se je treba, da vam bo vzelo veliko več časa, če boste sami iskali dodatne pisce, oblikovalce in vse ostale strokovnjake, ki bi vam lahko pomagali s svojimi storitvami. Za vas je veliko lažje in tudi manj časovno zamudno, če za vse poskrbi en sam ponudnik, zato se zagotovo splača izbrati prav takšnega.

Imate kakšne posebne zahteve?

Preden se odločite za določenega ponudnika, velja dobro razmisliti, kakšne so sploh vaše zahteve. Želite kakšen poseben dizajn ali posebne funkcionalnosti? Bi radi imeli na strani tudi blog, spletno trgovino ali kaj drugega? Ste kje drugje na spletu videli primer strani, ki vam je res všeč, in bi želeli, da je tudi vaša podobna?

Vse našteto velja omeniti ponudniku že takoj na začetku, saj bo tako lažje oblikoval ponudbo za vas ter vam natančno razložil:

  • kako bo potekala izdelava spletne strani,
  • kaj vse bo vključevala,
  • koliko časa bo trajala,
  • koliko bo vse skupaj stalo,
  • kako poteka vzdrževanje strani, morebitni naknadni popravki ipd.

Premislite, kaj potrebujete

Kot že rečeno, zelo dobro je že vnaprej premisli, kaj točno potrebujete. Tako boste lažje posredovali svoje zahteve izbranemu ponudniku, on pa bo lažje poskrbel za to, da jih izpolni oziroma uresniči. Na koncu bo tako vaša nova spletna stran res taka, kot si želite oziroma kakršno potrebujete.