Prenovljena spletna stran!


Nahajate se na arhivski spletni strani NK Triglav. Na novo spletno stran www.nktriglav.si boste preusmerjeni čez 7 sekund.


Prekliči preusmeritev
NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska 37, Kranj
nk.triglav@siol.net T: (04) 238 00 50, F: (04) 238 00 51, M: (041) 774 616
 
 

Strokovnost in pripadnost čez vse

BITI TRENER V NK TRIGLAV KRANJ JE LEPO, A NI  LAHKO!
*Koncept strokovnega dela v našem klubu je zasnovan na pripadnosti in strokovnosti, to sta dva ključna kriterija. Vloga trenerja je večplastna, zato je njegova pripadnost nujna, če želi biti animator, selektor, promotor nogometa v našem klubu in nasploh! Strokovnost pa je pogojena z željo po znanju in vedenju, po izpopolnjevanju. Zato res ni lahko biti trener v Triglavu, je pa lepo - klub je homogena celota ljudi, ki uresničujeju skupni strokovni koncept in tu so vsi trenerji enakovredni.

NAPREDUJEJO TRENERJI, NAPREDUJEJO IGRALCI, NAPREDUJE KLUB!
*Pokojni Stane Kodele je bil človek, ki je v mnogočem tudi po svoji smrti zasnoval koncept Triglavove stroke: naslonitev na lastne sile, na bivše igralce, na ljudi z ljubeznijo do nogometa! V svoji zgodovini je imel Triglav ogromno trenerjev, a šele zadnjih deset let je /z nekaj izjemami/ intenzivno začel uveljavljati ljudi, ki so napredovali v klubu in s tem omogočili napredek celote in seveda igralcev.Toliko odličnih igralcev kot v Triglavu, ni zraslo v nobenem gorenjskem klubu: Adnan Čustovič, Jalen Pokorn, Aleksander Radosavljevič, Siniša Anđelković, Jaka Štromajer, Bojan Jokić, Josip Iličić so igralci, ki so ali so bili profesionalci v tujini,  nekateri tudi stalni člani A reprezentance, kamor se je prebil tudi Aleš Mertelj trenutno član Maribora.  Posebno poglavje si zasluži Bojan Jokič, ki je najboljši izdelek naše šole s tipično nogometno potjo - iz manjšega kluba v Triglav, iz Triglava v večjega in v mladinsko, mlado, A reprezentanco.

NA NOGOMET SE TAKO ALI TAKO VSI SPOZNAJO!
*Pomembna zakonitost v delu trenerjev našega kluba je njihova avtonomnost, samostojnost. Vodstvo kluba se ne vpleta v strokovne odločitve čeprav je jasno, da klub kot celota mora tudi strokovnost izpostaviti kritiki in pohvali. Zato nas izredno veseli, da smo v dokaj kratkem času "izdelali" odlične trenerj Sinišo Brkiča,Uroša Bučana, Roberta Misjo, ki je iz trenerskih vod prešel v funkcionarske. žal nam je, da niso kot trenerji v klubu več Marko Trebec, Erik Sedej, Jure Poljak, David Božič, Žiga Dremelj, Luka Štumberger, saj jih je trenerska pot zanesla drugam . Mlajši val  pa že dokazujejo, da je stroka v Triglavu izredno pomemben dejavnik razvoja. Le nasmehnemo se lahko ob "ocenah" drugih o delu naših trenerjev, ker statistike in delo na igrišču pove vse.

TRENERJI TRIGLAVA DOKAZUJEJO, DA SO:
*NAJBOLJ STROKOVNI PO IZOBRAZBI
*NAJBOLJŠI VZGOJITELJI MLADIH
*NAJBOLJ TRDEN TEMELJ USPEHOV KLUBA

 

SEMAFOR

 
 

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj
Telefon: (04) 238 00 50, (041) 774 616, nk.triglav@siol.net

Sprememba: 05.01.2017, 19:50, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 12/274, zadetki (24.12.2005): 2659
Računalniška zasnova in realizacija: IT Niansis Franci Lajovic s.p.