Prenovljena spletna stran!


Nahajate se na arhivski spletni strani NK Triglav. Na novo spletno stran www.nktriglav.si boste preusmerjeni čez 7 sekund.


Prekliči preusmeritev
NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska 37, Kranj
nk.triglav@siol.net T: (04) 238 00 50, F: (04) 238 00 51, M: (041) 774 616
 
 


Pozimi 2004 smo se prvič zbrali na Dnevu odprtih vrat Triglava! Zdaj je to tradicija!


Partnerski projekti s klubi so pomemben del našega delovanja - tudi z NK Britof!


Predstavitev Future staršem - vedno odkrito in jasno povemo, kaj hočemo!


Kranjski klubi smo v zadnjem obdobju podprli skupno otroško šolo Rožle!


Triglav - prijatelj ob nogometni žogi!
Klub vseh Gorenjk in Gorenjcev

Od leta 2005 ND Triglav 2000 uveljavlja in predstavlja koncept "regijskega kluba", ki naj odraža vrh nogometa Gorenjske. Ta koncept je zasnovan na 90 - letni tradiciji, rezultatih skozi zgodovino, pogojih za delo, množičnosti, a tudi dejanski moči Triglava. Klub je bil skozi zgodovino državni prvak  v vseh kategorijah, dal je številne reprezentante, ugledne trenerje, sodnike, funkcionarje. S konceptom regijskega kluba je presegel okvire, ki so mu bili včasih tudi vsiljeni - soočati se je začel načrtno s slovenskim nogometnim prostorom! Nekaj izvirnih projektov in prijemov Triglava nima primerjave v slovenskem nogometu, gre za inovacijo in prispevek k trem osnovnim načelom sodelovanja v nogometu, ki jih zagovarjamo, uveljavljamo:

*TRIGLAV SODELUJE Z VSAKIM KLUBOM, ČE V TEM VIDI SVOJ INTERES IN SE INTERESA KLUBOV NE IZKLJUČUJETA

*TRIGLAV SODELUJE VEDNO VERODOSTOJNO IN SPOŠTUJE VSE DOGOVORE

*TRIGLAV KONCEPT REGIJSKEGA KLUBA UVELJAVLJA S SPOŠTOVANJEM DO VSEH KLUBOV GORENJSKE IN Z ODGOVORNOSTJO DO RAZVOJA NOGOMETA

Naj vam predstavimo nekatere naše projekte, ki jih bomo spremljali na tej podstrani tudi v prihodnje:

Dan odprtih vrat Triglava poteka od leta 2004 in enkrat letno v zimskem času zbere pod eno streho vse gorenjske klube. Takrat predstavimo delo našega kluba, njegove posebnosti, cilje in vsebino. Pri tem pa se vedno osredotočimo na eno od vsebin, ki so morda zanimive za klube, nogometne delavce. Zamisel je dobila veliko podpore in sodelovanje je tudi s pomočjo tega projekta postalo boljše. Ob srečanjih dobimo veliko informacij, sugestij, vprašanj in tudi usmeritev, kako sodelovati naprej.

Futura Triglav je edinstven način sodelovanja v selekcijskem procesu. Triglav skozi ta program udejanja osnovni cilj: za naš klub naj igrajo najboljši gorenjski nogometaši! Ta cilj in to hotenje jasno in glasno povemo vsem, pri tem pa nikogar ne silimo, da sodeluje. Program Futura pomeni delo z 10, 11, 12 let starimi nogometaši kjer jih Triglav seznanja z možnostmi, cilji, kriteriji igranja v našem klubu. Osnova je sodelovanje staršev, obeh klubov pri utiranju razvojnih poti mladih igralcev. Program nima primerjave v Sloveniji.

Partnerji in prijatelji so v bistvu vsi gorenjski klubi. Povezave se kažejo tudi v medsebojnih dogovorih in projektih, ki jih skušamo skupaj zasnovati in izpeljati. V preteklosti smo in bomo tesneje sodelovali z NK Sava, NK Britof pri delu z mladimi, sem pa lahko prištejemo urejene in čiste odnose s klubi kot so NK Jesenice, NK Velesovo, NK Alpina, NK Železniki, NK Bled.... skratka: z vsemi, ki to želijo! Jasno je, da so naši športni prijatelji in partnerji lahko tisti, ki jih naši cilji ne omejujejo ampak jim pomagajo pri delu njihovih klubov. Le pošten in dosleden, prijateljski in posloven odnos je za nas jamstvo uspeha!

SEMAFOR

 
 

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj
Telefon: (04) 238 00 50, (041) 774 616, nk.triglav@siol.net

Sprememba: 05.01.2017, 19:50, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 5/272, zadetki (24.12.2005): 2620
Računalniška zasnova in realizacija: IT Niansis Franci Lajovic s.p.