Prenovljena spletna stran!


Nahajate se na arhivski spletni strani NK Triglav. Na novo spletno stran www.nktriglav.si boste preusmerjeni čez 7 sekund.


Prekliči preusmeritev
NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska 37, Kranj
nk.triglav@siol.net T: (04) 238 00 50, F: (04) 238 00 51, M: (041) 774 616
 
 


Tu smo doma, to je nogometni hram Triglava!


Športni center je ponos Gorenjske!


Nova pridobitev - dom naše akademije od leta 2009!


Od orličev do orlov - Orlovo gnezdo je neosvojljivo!


Orlovo gnezdo - dom Triglava
Osrednji gorenjski športni center

Triglav je doma v Kranju, v Športnem centru! "Orlovo gnezdo" je dom kjer smo doma "orli" - simbol Kranja in kluba nosimo na prsih! Športni center in naš objekt sta stara preko 45 let, žal tudi osrednja tribuna od izgradnje v 60. letih ni bila kaj dosti posodobljena. To ostaja naloga za naprej, za nove rodove Triglavanov. Projekt nove tribune je v izdelavi, računamo na objekt, ki bo imel skupaj prostora za 3500 gledalcev! Seveda zraven sodijo tudi reflektorji nad osrednjim igriščem.

Nova pa je Tribuna Vzhod /nekdanji Hribček/, za nas tudi Orlovo gnezdo kjer gnezdijo "orliči". Tu je doma NOGA /Nogometna gorenjska akademija/ z ekipami od 13-18 let. Nov objekt smo pridobili v letu 2009 in z njim ustvarili pogoje za delo nogometnega centra, ki Triglav uvršča med najboljše klube pri delu z mladimi v Sloveniji. Osem slačilnic in vsi potrebni dodatni objeti so ob igrišču z umetno travo odlična pridobitev za vse nas!

V Tenetišah in Kokrškem logu pa so doma najmlajši - ekipe od 7-12 let. Pogoji se izboljšujejo in imamo možnost, da naši nogometaši napredujejo. Prav tako je dragoceno igrišče v vojašnici kjer imamo dodatno vadbeno površino. V prihodnje so naši cilji usmerjeni v naslednje projekte:

+nova glavna tribuna z razsvetljavo igrišča

+še eno igrišče z umetno travo v okolici

+izboljšanje pogojev za vadbo v Tenetišah, Kokrškem loguOrlovo gnezdo naj bo tudi simbol naše nepremagljivosti, trdnjava naših nogometnih bitk in obenem dom nogometa in športa. Delamo v enem od najboljših nogometnih centro v državi, v prekrasnem športnem parku in zato je Orlovo gnezdo simbol, več kot le nogometni objekt.

Triglav je več kot zaslužil pogoje za delo, ki bodo primerljivi z drugimi po Sloveniji. Dolga leta smo o njih lahko le sanjali, zdaj se nam zdi, da smo bližje kot kdajkoli. Orlovo gnezdo nas navdaja s ponosom in zadovoljstvom, da je naš dom osrednji nogometni objekt na Gorenjskem!

Zato za vsakega Gorenjca in Triglavana velja: vsaka tekma, vsaka njena minuta naj nasprotniku pove, da v Orlovem gnezdu orli v svojih kljunih in krempljih držijo zmage, svoje zmage!

 

SEMAFOR

 
 

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj
Telefon: (04) 238 00 50, (041) 774 616, nk.triglav@siol.net

Sprememba: 05.01.2017, 19:50, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 4/271, zadetki (24.12.2005): 2617
Računalniška zasnova in realizacija: IT Niansis Franci Lajovic s.p.