Prenovljena spletna stran!


Nahajate se na arhivski spletni strani NK Triglav. Na novo spletno stran www.nktriglav.si boste preusmerjeni čez 7 sekund.


Prekliči preusmeritev
NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska 37, Kranj
nk.triglav@siol.net T: (04) 238 00 50, F: (04) 238 00 51, M: (041) 774 616
 
NOGOBORZA

Prva slovenska spletna rubrika brezplačnih malih oglasov! Vabimo vse klub, trenerje, igralce, agente, ki želijo karkoli sporočiti o sebi, da nam pišejo preko spletnega obrazca – njihov mali oglas bomo v najkasneje enem dnevu posredovali javnosti. Vsebina oglasa mora biti kratka (do 500 znakov), uredništvo si pridržuje pravico zavrniti sporočilo, ki ne ustreza standardom spletne strani!
Obrazec za vpis oglasa se nahaja v spodnjem delu strani.
 

ZADNJI VPISI V NOGOBORZO
Datum: 01.11.2011, 11:12:57
NK KRANJ IščE SODELOVANJE
Nogometni klub Kranj 3SNL- Zahod išče vsaj dva izkušenega vezista bolj ofenzivno usmerjenega in dva centralna branilca za pojačanje ekipe v zimskem prestopnem roku. Vse dodatne informacije so na voljo pri sekretarju kluba Žiga Porš na mail naslovu (ziga.pors1@gmail.com, ali na nkkranj@t-2.net)
Datum: 01.08.2011
PALIBRK V TRETJO, JESUS....
Uroš Palibrk pri 19 letih zapušča Milan (ostaja njihov igralec?) in se seli v italijansko Serie C (profesionalna liga) kjer že imamo bivšega Triglavana Redžiča. Iz tretje španske lige (madridski del) pa bo za Triglav eno leto igral Jesus Mateos Roncero, star 24 let. Do zdaj je imel amaterski status, v Ljubljani bo tudi študiral.

Datum: 29.07.2011
AVSTRALSKI SLOVENEC BI IGRAL...

V Slovenijo želi priti Nathan Papez, ki je slovenskega rodu in bi se rad preizkusil v našem nogometu. Prišel bi na treninge, sam poskrbel za stroške. Živi na drugem koncu sveta, v Avstraliji. In pravi, da je dober v preigravanjum, hiter in mlad - 21 let. Iz Kanade pa se nam je oglasil  Omar Brissett, ki slovenskemu trgu ponuja nogometaše iz te ogromne države. Za začetek ponuja 19 let starega branilca, ki vse zna in zmore...


Datum: 22.07.2011
PESTRO NA GORENJSKEM
Se spomnite 37 - letnega Mihe Šporarja? Nazadnje je bil v Olimpiji v bolj vidni vlogi, potem v nižji ligi. Zdaj naj bi igral v tretji ligi za Jesenice, se govori v nogometnem zakulisju. Njegov sin je odličen napadalec zmajčkov, na Jesenicah pa bo Senad Tiganj (športni direktor) očitno sestavil moštvo, ki ne bo izpadlo. Iz Triglava prihaja vratar Marino Marič, sicer pa je za Triglavove igralce zanimanje tudi v gorenjski ligi in še kje. Prost je še Jure Erazem, Damir Marijan bo igral za Celje, tudi nekateri bivši pa so po epizodi v Kranju ostali brez kluba - Kreft je moral iz ekipe in ne igra nikjer, Špelič pa še nastopa za SPINS.

Datum: 09.07.2011
GORENJSKI SPINS
Selekcija brezposelnih profesionalnih igralcev je bogata tudi z Gorenjci: Trgo (prej Krško), Pokorn (prej Triglav), Alagič (prej Jesenice) so sicer že malce starejši in razen Pokorna niso bili v ospredju zanimanja nogometne javnosti in tudi klubov. A tržnica deluje tudi zanje, SPINS pa vsako leto uveljavlja nekaj istih nogometašev, ki v bistvu največ tekem odigrajo prav za to ekipo. Splošen trend gre v drugo smer: iščejo se mladi nogometaši....

Datum: 09.07.2011
IZ JUžNE AFRIKE PREKO ŠKOTSKE...
Južnoafriški vratar Chad Harpur je nastopal za klube te države, zdaj je na Škotskem in iz Glasgowa se lahko "prebije" tudi v Slovenijo. Star je 29 let, izkušen, v mlajših letih v krogu Leedsa, Chelsea. Cena: neznana - ampak poskusiti ni greh!Zastopa ga Gola Football Agency...

Datum: 06.07.2011
ŽELJKO IVANOV
Trener Željko Ivanov se je oglasil iz Srbije, ima prakso pri delu z mladimi tudi v Partizanu, je izobražen (Uefa B licenca) govori tudi slovensko.  Delal je že tudi v NK Krško. Njegov naslov: zeljko.ivanov@gmail.si

Datum: 06.07.2011
NIK OBLAK
ND Triglav 2000 je preizkušal sposobnosti Nika Oblaka, a se niso dogovorili za sodelovanje. Nik je igral za Olimpijo, bil v tujini - najbolje mu ustreza položaj na desnem boku spredaj ali zadaj. Je agresiven in hiter igralec,star 21 let. Iz nogometne družine (dedek Brane Oblak) in z odličnim pristopom do nogometa lahko  napravi kariero. Podatke hrani tudi ND Triglav 2000 - želimo mu veliko uspeha.

Datum: 06.07.2011
DAMIR MARIJAN - PROST IGRALEC
ND Triglav 2000 in Damir Marijan sta se sporazumela, da bo igralec brez obveznosti nadaljeval pot v drugem klubu. Igralec je igral v prvi državni ligi dečkov, kadetov, mladincev, dve leti pa tudi v članski kategoriji (prva in druga liga). Je vezist, lahko tudi napadalec - ima dober prosti udarec, nasploh dobro izvaja prekinitve, je stabilen in veliko zna z žogo. Stik z njim lahko vzpostavite preko ND Triglav 2000 ali ga pokličete.

require_once('ss2010_nogoborza.php');
OBRAZEC ZA VPIS V NOGOBORZO
Za oddajo oglasa vpišite ime in priimek, oglas v dolžini največ 500 znakov, varnostni besedi in kliknite "Pošlji".

Ime in priimek oz. naslov oglasa*

 
Oglas*

Ostane vam še znakov:

Varnostni mehanizem, natipkajte besedi, ki ju vidite:

SEMAFOR

 
 

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj
Telefon: (04) 238 00 50, (041) 774 616, nk.triglav@siol.net

Sprememba: 05.01.2017, 19:50, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 7/272, zadetki (24.12.2005): 2625
Računalniška zasnova in realizacija: IT Niansis Franci Lajovic s.p.