AC Trobec - Pooblaščeni servis Opel

Zagotovite si najkakovostnejši Opel servis

Poleg vseh možnih storitev, ki jih opravite pri malem servisu svojega avtomobila, pri velikem servisu izvedete še nekatere druge storitve, ki so za zdravje vozila zagotovo ključnega pomena. Ob vsem tem pa je poglavitnega pomena, da servis opravite pri pooblaščenem serviserju. Če denimo vozite avto znamke Opel, ga torej odpeljite na Opel servis pri pooblaščenem serviserju.

Pri pooblaščenem serviserju boste torej za svoje vozilo opravili tako mali kot veliki servis. Veliki servis vključuje zlasti pregled in menjavo napenjalca in zobatega jermena. Interval menjave seveda določa proizvajalec vozila. Zamenja se še nekatere druge dele vozila, na primer svečke, olje menjalnika, hladilno tekočino, vodno črpalko. Temeljito se pregleda tudi vse ostale sklope vozila.

S serviranjem vozila pri pooblaščenem servisu ohranite tudi garancijo

avtoservis opel

Pooblaščeni Opel servis in pooblaščeni servis za vozila drugih

blagovnih znamk med drugim ponujajo tudi ohranitev garancije.

Pooblaščeni serviserji vozil vedno na prvo mesto dajejo varnost v prometu. Zanjo naj ne bi smeli sklepati kompromisov. Pri pooblaščenem serviserju lahko opravite pregled vozila in tako dobro poskrbite za 100 % pripravljenost svojega vozila.

Opel servis pri AC Trobec vam med drugim ob obisku servisa ponuja kupon za taksi prevoz v vrednosti 5 evrov.

Program Opel servis Plus

Pri pooblaščenem serviserju AC Trobec vam ponujajo tudi Opel servis Plus. Gre za posebno vrsto programa, ki je torej namenjen za vozila Opel, ki so starejša od štirih let. S tem so vam omogočeni še boljši popusti na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Skratka: starejše je vaše vozilo, višji je popust.

Storitev Servis 4+ ponuja originalne nadomestne dele in strokovne storitve pooblaščenih serviserjev. Posledično ne tvegajte in ne vzdržujte svojega vozila pri nepooblaščenem serviserju. Obisk pooblaščenega Opel servisa se torej resnično izplača, ker lahko z rednim vzdrževanjem uveljavljate dvoletno garancijo na vozilo, 12-letno garancijo proti koroziji, dodatno jamstvo in Opel asistenco za skupen čas 4 let od dneva nakupa vozila Opel oziroma do 120000 prevoženih kilometrov.

Še enkrat izpostavljamo ključne prednosti Opel servis vozil v primeru programa Opel service Plus:

  • zagotovitev strokovnosti izvedbe,
  • poskrbljeno za ažurne posodobitve vozila,
  • uporaba zgolj visokokakovostnih originalnih delov in maziv,
  • skrb za okolje v skladu z zakonskimi predpisi,
  • nudenje vrhunske diagnostike s pomočjo specializiranih diagnostičnih orodij,
  • nizke konkurenčne cene,
  • dogovor s strokovnjaki o potrebnih popravilih pred pričetkom dela,
  • vodenje arhiva vašega vozila in na podlagi tega še svetovanje.

Servisna opravila opravite v priporočenem času

Zaradi varnosti pa tudi zanesljivosti vozila je Opel servis potrebno narediti v priporočenem času. Letni obisk servisne delavnice je za vaše vozilo lahko priložnost, da se na njem opravi celostni diagnostični pregled, prav tako, da se izvede posodobitve, ki jih je Opel pripravil že od časa, ko je vaše vozilo zapustilo tovarno.

Za naročilo na Opel servis lahko pokličete na telefon v podjetje AC Trobec ali pa izpolnite elektronsko prijavo na servis. Ob servisu Opel pridobite še brezplačno zunanje čiščenje vozila in brisalce original Opel po znižani ceni.

Pri naročanju preko elektronskega obrazca na Opel servis boste morali v prazna polja vpisati svoje ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, znamko vozila, model vozila, letnik vozila ter številko šasije oziroma identifikacijsko številko.