AC Trobec - avtokleparstvo in avtoličarstvo

Učinkovito popravilo udrtin na avtu

Če vam avto poškoduje toča, ga bo treba odpeljati h kleparju. Enako velja za popravilo udrtin na avtu, ki so nastale iz drugih razlogov. Ti razlogi so lahko zelo raznoliki, včasih pa jih niti ne poznamo, saj na avtu zgolj opazimo neko poškodbo, ne vemo pa, kaj jo je povzročilo. Žal veliko takšnih poškodb nastane na parkiriščih po krivdi drugih voznikov, lahko pa gre tudi za druge razloge. Vsekakor pa se takšne poškodbe da precej hitro in učinkovito odpraviti. Za to poskrbi AC Trobec, kjer deluje tudi kleparska in ličarska delavnica.

Velika hitrost in še večja učinkovitost

Popravilo udrtin na avtu je v AC Trobec mogoče izredno hitro. Njihovi mojstri imajo namreč za seboj že leta izkušenj s takšnim delom, zato takoj vedo, kako se lotiti dela. Tako lahko v najkrajšem čadu odpravijo čisto vsako poškodbo popravilo udrtin in poškodb od točena avtomobilu, pa če je ta še tako velika. Najbolje pa je, da so pri tem tudi zelo učinkoviti, saj svoje delo resnično obvladajo – opravljajo ga  namreč že vrsto let. Rezultati njihovega dela so takšni, da s prostim očesom sploh ni mogoče ugotoviti, da je bil avto kdaj poškodovan.

Pri tem jim pomagajo tudi najsodobnejša orodja, ki jih uporabljajo pri svojem delu, ki skupaj z izkušnjami in znanjem pripomorejo k še višji učinkovitosti. Če imate poškodovan avtomobil in bi ga želeli popraviti v čim krajšem času, se vam tako avto splača odpeljati prav k njim, da ga pogledajo njihovi kleparji in odpravijo poškodbo oziroma jo naredijo nevidno.

H kleparju ali k ličarju?

V določenih primerih se pri udrtju pločevine na avtomobilu lahko nekoliko poškoduje tudi lak. V takšnih primerih boste poleg klepanja potrebovali tudi ličarske storitve. Zaradi tega se marsikdo sprašuje, kam naj odpelje svoj avto, h kleparju ali morda k ličarju? Odgovor na to je AC Trobec, kjer imajo delavnico, v kateri so zaposleni tako zelo izkušeni kleparji kot ličarji.

Njihova ekipa poskrbi za avto tako, da poškodba ne bo vidna, ne glede na to, ali gre samo za udrtje pločevine, ali je poškodovan tudi lak, ali gre za zvito pločevino, je treba zamenjati kakšen del karoserije … Za vse to znajo zelo dobro poskrbeti, zato si ne delajte nobenih skrbi s tem, kam bi bilo najbolje peljati avto. Najbolj učinkovito bodo za popravilo udrtin na avtu zagotovo poskrbeli ravno v AC Trobec.

Naročite se lahko kar preko spleta!

Bi želeli avto k ličarju ali kleparju peljati čim prej? Iščete ponudnika, pri katerem boste čim prej na vrsti? Kako se naročiti na popravilo? Če potrebujete popravilo udrtin na avtu, vam ni treba izgubljati časa s klicanjem po telefonu, ampak se lahko naročite tudi kar preko spleta. Na spletni strani AC Trobec boste našli temu namenjen obrazec, preko katerega se lahko naročite, tako da ga izpolnite in odpošljete. Na vrsti boste v najkrajšem možnem času, enako hitro pa bo končano tudi odpravljanje poškodb, saj se v AC Trobec še kako zavedajo, da je vaš čas dragocen in da mora biti avto čim prej nared. Tako bodo poskrbeli tudi za vašega.