pooblaščeni servis Kia

Prednosti serviranja avta na pooblaščenem servisu KIA

Če ste lastnik oziroma uporabnik avtomobila, morate vsaj enkrat na leto obiskati servis. Morda ne veste najbolje, komu bi zaupali. Številni se odločate na podlagi končne cene za serviranje avta, a to ni vedno najboljša odločitev.

Dejstvo je, da imajo avtomobili vse več elektronike, prav tako asistenčnih ter komunikacijskih sistemov. Posledično morate še toliko temeljiteje premisliti, komu pravzaprav zaupati servis svojega avta.

Pooblaščeni servis Kia v nadaljevanju navaja nekaj največjih prednosti, ki vam jih lahko pri serviranju avta ponudijo pooblaščeni servisi za vozila.

servis vozil kia

  1. Jamstvo in podaljšana roka tovarne

Ena od največjih prednosti, ki vam jo lahko ponudi pooblaščeni servis Kia je jamstvo in podaljšana roka tovarne. Pooblaščeni servisi namreč učinkovito sodelujejo z matično tovarno pri skrbi za vaše vozilo. To pomeni, da je vaš avtomobil vključen v brezplačne tovarniške akcije in vpoklice v primeru morebitne težave modela.

Z obiskom pooblaščenega servisa seveda ohranjate tudi jamstvo mobilnosti, in to skozi celo življenjsko dobo vozila. To pomeni, da imate na voljo tudi brezplačno vleko avta in pomoč, če se vam na cesti zgodi okvara ali prometna nesreča.

  1. Vgraditev originalnih delov in skrb za vašo varnost

Pooblaščeni servis Kia v vozilo Kia vgrajuje originalne nadomestne dele. Ti zagotovijo povsem brezhibno ujemanje s čisto vsakim sklopom avta posebej. Dejstvo je, da vozila z originalnimi avto deli delujejo precej bolj suvereno, prav tako imajo daljšo življenjsko dobo.

Na vgrajene dele avta se praviloma dobi 2-letna garancija na opravljeno delo. Najpomembneje od vsega pa je to, da s pomočjo originalnih delov za svoje vozilo poskrbite tudi za svojo varnost, varnost svojih sopotnikov pa tudi drugih udeležencev v prometu.

  1. Skrb za avto z najnovejšimi znanji

Pooblaščeni servis Kia pod svojim okriljem zaposluje zgolj najboljše serviserje. Vemo, da vzdrževanje vozil zahteva zelo veliko specialnih znanj. Serviserji pooblaščenih servisov so strokovnjaki svojega področja. Večkrat na leto pridobijo nova znanja, običajno so specializirani za določeno znamko vozila.

Strokovnjaki pooblaščenega servisa Kia so ključni za kakovostno opravljene storitve. Znajo rešiti še tako zahtevno oziroma zapleteno težavo. Postopki pri serviranju avtomobila so zelo natančno predpisani. V veliko pomoč je tudi strokovna podpora matične tovarne. Lahko trdimo, da pooblaščeni serviser daleč najbolje pozna vaše vozilo in naredi čisto vse, kar je mogoče, da vozilo deluje pravilno in varno.

diganostika vozil
https://ac-trobec.si/
  1. Skrb za zadovoljstvo na vsakem koraku

Stranke pooblaščeni servis Kia vedno daje na prvo mesto. Na termin servisa vozila se lahko naročite na točno uro. To lahko naredite tudi s pomočjo spleta. Na sprejemu vas bo vedno pričakal profesionalen in prijazen servisni svetovalec.

Avtomobili so občutljiva lastnina, zato pooblaščeni servis Kia vozilo skrbno zaščiti in varuje ves čas, ko je v rokah serviserjev. V tem času vam je ponujeno nadomestno vozilo oziroma na kakšen drug način poskrbijo za nadomestni prevoz. Delo je vedno opravljeno v najkrajšem možnem času. Ena od osnovnih vrednot pooblaščenega servisa Kia je tudi poštenost. To po natančnih zahtevah redno letno preverjata tudi matična tovarna in seveda uvoznik. Pooblaščeni servisi veljajo za specialiste določene znamke vozil, a z enako mero kvalitete skrbijo tudi za avto katere koli znamke.