novelius medical hydrocollagen NM

Novelius Medical hydrocollagen iz najbolj kakovostnih kolagenskih peptidov

novelius medical hydrocollagen
Novelius Medical hydrocollagen – Noveliusmedical.com

Kolagen velja za enega od ključnih strukturnih elementov, ker predstavlja skoraj tretjino vseh beljakovin v našem telesu. Najdemo ga lahko v kosteh, tetivah mišic, zobeh, hrustancu ter koži, prav tako tudi v stenah telesnih organov. V živalskem kraljestvu obstaja kar 16 vrst kolagena, kljub vsemu pa največji procent v telesu predstavlja kolagen tipa 1. Slednji je prisoten v kosteh, koži, ligamentih, zobeh ter laseh.

Vsebnost kolagena v telesu po 20. letu starosti vsako leto upade za vsaj 1,5 %. Prvi znaki upadanja pa so najprej opazni na naši koži. Za kožo namreč ravno kolagen predstavlja ključno oporo. Ko je kolagenskega tkiva manj, se koža posledično prične povešati, zaradi česar pride tudi do pojava gub. Ravno zato je še toliko pomembneje, da sami poskrbimo za vnos kolagena. To lahko naredimo tudi s pomočjo kakovostnega prehranskega dopolnila, kot je Novelius Medical hydrocollagen.

Hidrokolagen brez drugih dodatkov

Za Novelius Medical hydrocollagen je značilno, da je izdelan iz najbolj kakovostnih kolagenskih peptidov, ki jih proizvaja vrhunski francoski laboratorij. Sestavljen je iz naravnih ter čistih sestavin, brez dodatnih umetnih sladil ali kakšnih drugih umetnih aditivov. Peptidi tovrstnega hidrokolagena so pridobljenih iz divjih globokomorskih rib. Produkt vsebuje visok delež tistih aminokislin, ki so poglavitni gradniki kolagena.

Novelius Medical hydrocollagen torej ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov. Posledično so prav vsi učinki praktično posledica delovanja samo peptidov iz hidrokolagena. Tovrstni izdelek je torej dobrodošel zlasti za vse tiste, ki si želite imeti močne lase ter nohte, zmanjšati gube, izboljšati strukturo, hidriranost ter prožnost svoje kože, ne nazadnje tudi dobro zaščititi svoje sklepe pa tudi vezivno tkivo.

Uporaba Novelius Medical hydrocollagena

novelius medicalPriporočeni dnevno odmerek je naveden v navodilih za uporabo, ki so vedno priložena k izdelku. Na dan lahko jemljete po 1 ali največ po 2 vrečki hidrokolagena. Vsebino vrečke lahko pomešate v 2 decilitra vode ali jogurta. Mešanico mešajte, da se vsebina popolnoma raztopi. Tako se namreč lahko najhitreje absorbira v organizem. Izdelek je potrebno uživati najmanj tri mesece.

Vsekakor se priporočena dnevna količina oziroma odmerek izdelka Novelius Medical hydrocollagen ne sme prekoračiti. Zavedati se je treba tudi tega, da prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo ter raznovrstno prehrano in za zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo je prav tako treba hraniti izven dosega otrok. Shranjujete ga v povsem suhem prostoru, na temperaturi 25 stopinj Celzija.

Kaj pri Novelius Medical hydrocollagenu podpira znanost

Vemo, da je izdelek priporočen tudi s strani strokovnjakov oziroma znanosti. Gre namreč za prehransko dopolnilo morskega izvora, ki je zasnovano za nadomeščaje izgub kolagena. Slednje je povezano z našo starostjo pa tudi z nastankom gub. Produkt je narejen iz visokokakovostnih surovin, in sicer z najboljšim encimskim postopkom.