Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz

Novelius Medical hidrokolagen za vašo kožo

Za svojo kožo lahko najbolje poskrbite tako, da izberete Novelius Medical hidrokolagen. Z njim lahko svojo kožo resnično nahranite z vsem, kar ta potrebuje za to, da ostane gladka in bolj elastična. Z leti namreč koža postaja veliko manj čvrsta, na njej pa se lahko pojavijo tudi gubice. Te so najpogostejše predvsem okrog oči, sredi čela in okrog ust, pri čemer so še posebej izrazite, če imamo bolj suho kožo. Videz naše kože pa ni odvisen le od njenega tipa, ampak tudi od drugih dejavnikov, na primer od prehrane, ki jo uživamo.

Kako polepšati svojo kožo?

NM hidrokolagenZa svojo kožo moramo skrbeti, če želimo, da je ta lepa. To lahko storimo na številne načine, med katerimi veliko vlogo igra tudi prehrana in prav zaradi tega tudi Novelius Medical hidrokolagen daje tako zelo dobre rezultate, saj kožo nahrani s tistim, kar ta potrebuje. Dejstvo je namreč, da ima marsikdo težave s kožo, če je preveč mastno, nezdravo ali presladko hrano. Takšna prehrana na kožo ne vpliva najbolje, medtem ko ima zdrava hrana nanjo nasproten učinek – nanjo blagodejno vpliva. Zaradi tega je zelo pomembno, kaj jemo, saj se to pozna tudi na naši koži. Če jo želimo polepšati, moramo:

  • uživati zdravo prehrano,
  • poskrbeti, da je naša prehrana čim bolj raznovrstna,
  • poskrbeti za to, da vsak dan pijemo dovolj tekočine, saj jo potrebuje tudi naša koža,
  • moramo užiti dovolj vitaminov in drugih hranilnih snovi, ki jih naša koža potrebuje,
  • poskrbeti za dovoljšen vnos beljakovin in kolagena, ki je ključen pri ohranjanju elastičnosti kože in njene čvrstosti,
  • skrbeti za nego, predvsem pa za vsakodnevno čiščenje kože,
  • kožo tudi vsak dan ustrezno zaščititi pred zunanjimi dejavniki, sončnimi žarki, vetrom, izsušitvijo itd.

Kje kupiti hidrokolagen za kožo?

Kolagen za sijoče lase in napeto kožoČe bi radi kupili Novelius Medical hidrokolagen, ga lahko naročite v spletni trgovini holistic.si. Nakup je enostaven, saj se v omenjeni spletni trgovini trudijo za to, da svojim strankam dostop do kakovostnih prehranskih dodatkov kar se da olajšajo. Če pa imate glede nakupa vseeno kakršna koli vprašanja, jih lahko vedno kontaktirajte in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili.