Nova Opel Corsa ponuja veliko

Elegantna zunanjost je združena z vsem udobjem notranjosti, ki je naravnost vrhunsko. Poleg tega pa imate na voljo tudi več vrst platišč in tudi različno dodatno opremo, med katero lahko izbirate. Vsekakor gre za privlačno in premišljeno oblikovan avto, ki vam ponuja tisto nekaj več, zaradi česar se ga splača izbrati.

Nova Opel Corsa
https://ac-trobec.si/nova-opel-corsa/

Eleganten ali športni videz

Izbirate lahko med bolj elegantnim ali bolj športnim videzom, odvisno od tega, kaj vam bolj ustreza. Gre za odličen nemški mestni avto, ki se dobro obnese za vsakodnevne vožnje v službo in nazaj, po opravkih ali kam drugam, prav tako pa vam bo nudil vse udobje in prijetno vožnjo tudi na daljši poti. Zasnovan je namreč tako, da vožnja poteka kar se da nemoteno in sproščeno, pri čemer vam je lahko v pomoč tudi sodobna tehnologija.

Opel-Corsa-e_2

Za še bolj varno in udobno vožnjo

Nova Opel Corsa ima namreč prav vse, kar mora imeti avto za to, da je vožnja z njim varna in za voznika čim manj naporna in enostavna. Različni varnostni sistemi s pomočjo sodobne tehnologije poskrbijo za to, da bo vaš avto ostal na svojem voznem pasu, prav tako pa ima avto tudi samodejni regulator hitrosti, ki skrbi za ustrezno varnostno razdaljo – tako se vozilu pred vami nikoli ne boste preveč približali, vaša hitrost pa se bo nenehno prilagajala hitrosti vozila pred vami, zaradi česar boste lažje pravočasno ustavili, če bo to potrebno.

Izberite avto prihodnosti, ki ponuja odlično vožnjo

Če iščete kakovosten avto, je nova Opel Corsa zagotovo tisto, kar iščete. Narejena je za vse, ki imajo radi okretne avtomobile, ki omogočajo dinamično vožnjo. Pri tem lahko izbirate med tremi različnimi pogoni – poleg dizelskega in bencinskega je na voljo še električni, o katerem se vsekakor splača razmisliti, saj ta ni le bolj ekološki, ampak imajo trenutno električni avtomobili na voljo tudi številčna brezplačna parkirna mesta ter druge ugodnosti, poleg tega pa so dandanes tako izpopolnjeni, da je vožnja z njimi več kot užitek.