Nitrilne-rokavice

Nitrilne rokavice za enkratno uporabo

Če pri svojem delu potrebujete oziroma uporabljate nitrilne rokavice, potem veste, da je zelo pomembno, kakšne so. Čeprav gre za dokaj enostaven pripomoček, tako rekoč potrošni material, pa lahko pravzaprav bistveno vpliva na to, kako dobro boste lahko opravili svoje delo. Tega se običajno zaveste šele, ko ne opravljajo dobro svoje naloge, se vam strgajo in podobno … Dobro prilegajoče in kakovostne nitrilne rokavice vam namreč omogočajo brezskrbno opravljanje svojega dela, kot je recimo delo v kozmetičnem salonu ali opravljanje kakšnih drugih storitev, kjer imate neposreden stik s strankami.

Kje in kakšne kupiti?

V primeru, da želite kupiti kakovostne nitrilne rokavice za enkratno uporabo, se vam splača pogledati ponudbo spletne trgovine skintruth.si, kjer boste našli raznovrsten potrošni material, ki je nujno potreben za delo v kozmetičnem salonu ter za različna druga podobna dela. Z njimi se lahko dobro zaščitite in poskrbite za odlično higieno, kar je vsekakor pomembno tudi za vaše stranke.

Pri tem je treba izbrati takšne, ki so ne le sterilne, ampak tudi odporne na kisline in alkohol, saj vam bodo te nudile najboljšo možno zaščito. Ob tem je vsekakor pomembno, da jih tudi redno menjate ter da pazite na to, kako si jih snamete. Rabljene pa je treba čim prej varno odvreči v koš. Seveda pa pri tem ne smete pozabiti tudi na drugo zaščitno opremo, kot so na primer maske, saj boste tako pri delu še bolje zaščiteni.

Pri izbiri bodite pozorni ne le na to, kakšne izberete, ampak tudi na njihovo velikost. Običajno imate namreč na voljo več velikosti (S, M, XL), kar vam omogoča ustrezno izbiro glede na velikost vaših dlani oziroma dlani tistega, ki bo izbrane nitrilne rokavice uporabljal pri opravljanju svojega dela. Pakirane so v praktični embalaži in v večjem pakiranju, tako da jih boste lahko uporabljali kar nekaj časa. Če jih nujno potrebujete pri svojem delu, pa se vam seveda splača kupiti več škatel ter narediti nekaj zaloge. Tako vam jih nikoli ne bo zmanjkalo takrat, ko jih boste najbolj potrebovali, poleg tega pa boste z nakupom več kosov naenkrat prihranili še pri stroških poštnine, kar je še dodaten plus.