Slovenska naravna kozmetika

Naravna kozmetika Essentiq iz Slovenije

Pri odločitvi o tem, kakšno kozmetiko uporabljati, se je treba zavedati, da povprečna ženska porabi na leto kar nekaj kilogramov kozmetike, z njo pa v telo nalaga tudi škodljive snovi, ki se nalagajo v krvi, jetrih, ledvicah in še kje. Če je ta narejena iz ekoloških sestavin, pa škodljivih snovi v njej ni. Zaradi tega so takšni izdelki veliko bolj prijazni do nas, saj naravne sestavine dobro vplivajo na našo kožo, lase in celo telo. Takšna je tudi naravna kozmetika Essentiq, slovenska blagovna znamka, ki jo pozna vedno več ljudi in ki je odlična izbira za nego. Ste jo že preizkusili? Bi radi izvedeli več o njej?

Za tiste z občutljivo kožo in alergijami

Kdor uporablja izdelke za nego kože in las iz ekoloških sestavin, ima tudi manj možnosti za različne alergijske reakcije. Te namreč pogosto nastanejo zaradi porušenega ravnovesja kože ali zaradi preveč agresivnih sestavin v izdelkih za nego. V želji po čim cenejši izdelavi namreč proizvajalci uporabijo najrazličnejše sestavine, ki na naše telo ne vplivajo vedno blagodejno ali so celo škodljive.

Poleg tega pa kakovostni in ekološki izdelki za nego poskrbijo tudi za to, da se koža veliko počasneje stara, je dosti bolj elastična in bolj odporna, zaradi česar je bolj zdravega videza in veliko bolj mladostna. Raba takšnih izdelkov je primerna tudi za tiste z zelo občutljivo kožo.

Zakaj izbirati naravno?

Stari rek pravi, da ženska lahko da nase samo tisto, kar bi dala vase. Torej sploh ni vprašanje, zakaj izbrati prav naravne izdelke za nego. Le prvovrstni izdelki so dovolj dobri za nas, saj sestavine v njih prehajajo skozi kožo v naše telo. Zaradi tega nikakor ni vseeno, kakšne izdelke uporabljamo. Naravna kozmetika Essentiq je izdelana prav z mislijo na to, da je le naravno dovolj dobro za nas. Je prijazna tako do naše kože kot do okolja, poleg tega pa je izdelana v Sloveniji in nadvse učinkovita. Tako sploh ne sme biti dileme, zakaj izbirati naravno.