Lučka za nohte in utrjevanje laka

Kako utrditi gel lak ali druge vrste laka, pri katerih za utrjevanje ni dovolj le samo sušenje na zraku? Za to vsekakor poskrbi lučka za nohte, ki je namenjena temu, da se lak res dobro utrdi in tako postane tudi bolj trajen in odporen. Takšen način utrjevanja uporabljajo profesionalne manikerke, prav tako pa se uporablja tudi v kozmetičnih salonih in povsod drugje, kjer se ukvarjajo z nego nohtov. Seveda pa lahko na tak način poskrbite za učinkovito in uspešno utrjevanje vašega laka na nohtih tudi doma.

UV ali LED lučka?

Obstaja več vrst in modelov, med katerimi lahko izbirate. Na voljo so tako svetilke za utrjevanje laka z UV svetlobo kot tudi take z LED tehnologijo. Pri vsakem modelu pa boste našli informacije, za katere vrste laka je primeren. Prav to je tisto, kar vas mora najbolj zanimati, saj je od tega odvisno, ali je določena lučka za nohte primerna za vas.

Razlika med UV in LED lučko za nohte

Poleg tega pa je pomembno tudi, koliko časa traja, da res dobro utrdite lak. Običajno tiste z LED žarnicami omogočajo hitrejše utrjevanje, vendar pa je njihova slabost ta, da niso primerne čisto za vse vrste lakov. Pred nakupom je treba torej preveriti prav vse lastnosti določenega modela.

Kje kupiti lučko za nohte?

Kakovostna LED ali UV lučka za nohte vas čaka v spletni trgovini MollonPro.si. Za vas so pripravile nekaj različnih modelov, ki imajo odlične lastnosti, so enostavni za uporabo ter imajo glede na kakovost tudi ugodne cene. Nad njimi gotovo ne boste razočarani, saj so vsi modeli, ki jih najdete na njihovi spletni strani, primerni tudi za profesionalno rabo.

Vendar to ne pomeni, da so zapleteni za uporabo – nasprotno! V resnici so zelo enostavni in zasnovani tako, da vam kar se da olajšajo delo, da to poteka tudi hitro in nemoteno ter brez kakršnih koli zapletov. Utrjevanje laka na nohtih bo tako postalo veliko bolj preprosto, zaradi česar bodo tudi rezultati veliko boljši in bolj obstojni.