zdravi in lepi lasje

Lepi in močni lasje

So vaši lasje slamnati in nimajo leska? Se sprašujete, ali jih je sploh možno izboljšati? Lepi in močni lasje so veliko bolj dosegljivi, kot si morda mislite! Predvsem pa je do njih možno priti na naraven in enostaven način! Vse, kar potrebujete za dosego tega cilja, je beljakovina z imenom kolagen, ki jo lahko kupite na različnih prodajnih mestih in v različnih spletnih trgovinah. Med drugim vam visoko kakovostni kolagen ponuja tudi spletna trgovina holistic.si, ki ponuja tudi izredno hitro dostavo, tako da bo kolagen pri vas v najkrajšem možnem času in ga boste lahko že kmalu začeli uporabljati. Tako boste videli, kako neverjetno učinkovit je in kako vam lahko pomaga.

Izboljšate videz svojih las!

lepi in dolgi lasjeČe ste mislili, da so lepi in močni lasje nekaj, s čimer se pač nekateri rodijo, sicer pa jih ni mogoče doseči, ali pa, da je do njih možno priti le s pomočjo najdražjih šamponov, različnih preparatov in frizerjev, ki si jih lahko privoščijo le najbogatejši, se motite. Tudi vi sami lahko izboljšate videz svojih las in vam za to ni treba zapraviti celega premoženja, predvsem pa se skrivnost njihovega lepega videza ne skriva le v negi, ampak popolnoma drugje – v snoveh, ki jih vnesemo v svoje telo. Eno od teh snovi predstavlja tudi beljakovina z imenom kolagen.

To je namreč točno tista snov, zaradi katere imajo nekateri lepe lase že naravno in se jim zanje ni treba prav nič truditi, saj za to poskrbi zadostna količina kolagena v njihovem telesu. Ta je tudi razlog za to, da so navadno lasje v mladosti veliko bolj močni kot kasneje v življenju, saj imamo v mladosti navadno kolagena v telesu veliko več kot v kasnejših obdobjih. Takrat se namreč v telesu aktivno tvori, kasneje pa se takšno tvorjenje upočasni oziroma do njega več ne prihaja, zato tudi količina kolagena v telesu začne postopoma vedno bolj upadati, to pa se začne poznati tudi na našem videzu in na videzu naših las, ki se običajno s staranjem začnejo spreminjati oziroma na njih začnemo opažati spremembe, ki nam niso všeč – kot npr.:

 • začnejo izgubljati lesk,
 • postajajo bolj tanki,
 • postajajo bolj redki,
 • začnejo bolj izpadati,
 • niso več tako močni in gosti,
 • niso več tako lepega videza kot nekoč.

Do lepšega videza na naraven način

Lepi in močni lasje so torej enostavno dosegljivi s pomočjo jemanja dodatka, ki se mu reče kolagen. Pri tem pa je treba vedeti, da:

 • gre za popolnoma naraven izdelek, pridobljen iz naravnih virov,
 • v njem ni nič škodljivega,
 • v njem ni nobenih umetnih dodatkov,
 • v njem ni GSO,
 • ne vsebuje glutena,
 • je zasnovan tako, da v telo ne le vnese zadostno količino kolagena, ampak tudi spodbuja njegovo aktivno tvorjenje v telesu.

Lepi in močni lasje v le nekaj mesecih

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz
Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz

Kolagen je treba seveda jemati nekaj časa, da začne delovati. Njegovi učinki se sicer začnejo kazati že v nekaj tednih, pri večini pa nekje po enem mesecu. Da bodo ti učinki res očitni oziroma da boste dosegli rezultate, kakršne si želite, pa ga je priporočljivo jemati približno tri mesece. To, v kolikšnem času boste dosegli rezultate, je sicer odvisno tudi od tega, v kakšnem stanju so trenutno vaši lasje, kako močno so razcepljeni, kako zdravi so itd. Zaradi tega je čas izboljšanja pri vsaki uporabnici ali uporabniku drugačen, zagotovo pa se po določenem času jemanja začnejo kazati spremembe na bolje, zaradi katerih se kolagen vsekakor splača jemati.

Na tak način lahko z jemanjem prehranskega dodatka redno vsak dan učinkovito poskrbite za videz svojih las in za to, da bodo ti takšni, kot si želite tako glede same strukture kot glede njihovega videza. Če jih boste še ustrezno negovali, boste imeli na tak način zagotovo kmalu občudovanja vredno pričesko, na katero boste navdušeni tako sami kot vsi okoli vas. Zato še danes naročite kolagen in ga začnite uporabljati – prej ko boste namreč začeli, prej boste dosegli rezultate!