Kakšne nail art dodatke izbrati?

Za malo drugačno manikiro poskrbijo nail art dodatki. Idealni so za različne slovesne oziroma posebne priložnosti. Pri tem pa je treba vedeti, da poleg klasičnih kristalčkov in nalepk, ki so najbolj priljubljeni za okrasitev nohtov, obstajajo tudi druge variante, ki jih morda še ne poznate, a jih je vredno preizkusiti. Na voljo je namreč kar nekaj možnosti, s katerimi lahko okrasite vaše nohte ter jih naredite bolj zanimive, drugačne, unikatne ter seveda še veliko lepše.

Bi radi popestrili manikiro?

Manikiro lahko popestrite na različne načine. Na nohte lahko tako recimo nanesete poseben prah, ki poskrbi za to, da se ti še lepše svetijo. Tako imenovani magični oziroma kristalni prah (Cristal sand – Magic Dust) je v tujini že res prava uspešnica, počasi pa osvaja tudi Slovenijo, saj se nad njimi navdušuje vse več žensk, ki so naveličane klasične manikire.

Če želite biti v trendu, je to pravi okras za vaše nohte, s katerimi boste še bolj zablestele na prav vsaki zabavi ali pač kje drugje. Podoben učinek imajo tudi drugi prahi, ki jih lahko nanesete na vaše nohte ter tako polepšate njihovo manikiro. Med njimi so tudi takšni, ki vašim nohtom dajejo učinek ogledala, kar je zanimiv efekt.

Še bolj zanimiv učinek pa dobite, če na nohte nanesete tako imenovane kaviar kroglice. Gre za majhne kroglice oziroma biserčke, ki na vaših nohtih pričarajo očarljiv 3D učinek. Takšna manikira je zares nekaj posebnega! Na voljo so v zlati, srebrni, bronasti, črni in različnih drugih odtenkih, med katerimi lahko izbirate, ter jih nato kombinirate z barvnimi odtenki laka ter tako dobite svojevrstno kombinacijo.

Čudoviti dodatki za nohte

Nail art vam torej omogoča, da popestrite manikiro. Tako vam ni treba menjati le različnih odtenkov laka za nohte, ampak lahko naredite tudi malce večjo spremembo, tako da nohte okrasite še z različnimi dodatki, ki so oblikovani prav v ta namen. Obiščite mollonpro.si in si oglejte različne čudovite možnosti za nail art, ki čakajo na vas!