servis opel

Kaj vse vam ponuja servis Opel vozila

Zavedati se morate, da optimalno serviranje vašega vozila predpisanega s strani proizvajalca lahko drži le v določenih primerih oziroma situacijah. V večini pa nikakor ne. Nekaj seveda lahko predpiše proizvajalec, kljub temu pa lahko samo sami najbolje sklepamo oziroma presojamo, ali je to primerno glede na našo uporabo avtomobila, predvsem glede na naš stil oziroma način vožnje.

Veliko lastnikov oziroma uporabnikov vozil svoj avtomobil servira na vsakih 15 000 prevoženih kilometrov. Tudi servis Opel vozila vam priporoča podobno. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj najpogostejših storitev, kjer lahko torej opravite tudi temeljit pregled oziroma servis vozila Opel.

Pregled pred nakupom ali prodajo vozila

opel servis - AC TrobecČe prodajate svoje vozilo ali pa se morda odločate za nakup rabljenega, lahko poleg servis Opel vozila pripeljete vozilo na tehnični pregled z oceno stroškov za odpravo pomanjkljivosti. Na voljo je tudi diagnostični pregled s priklopom, redni servis vozila, menjava tekočin vozila, menjava akumulatorja, servis izpušnega sistema.

Servis Opel vozila torej vključuje tudi menjavo akumulatorja. Dejstvo je, da je potrebno iztrošeni akumulator še pravočasno zamenjati z novim. Tako se vam lahko zagotovi povsem brezhiben zagon v vseh vremenskih pogojih oziroma razmerah.

Sezonska hramba pnevmatik

avtoservis opelServis Opel vozila poskrbi tudi za sezonsko hrambo pnevmatik, kar je pravzaprav odlična rešitev za vse tiste, ki doma nimate primernega prostora za shranjevanje pnevmatik oziroma če želite premontažo še poenostaviti.

Naj izpostavimo še nekaj zelo pomembnih storitev, ki so vključene v servis. To so optična nastavitev podvozja, servis vzmetenja, servis podvozja, pregled karoserije, popravilo karoserije, popravilo avtostekla, servis hladilnega sistema, servis žarometov, menjava jermenov, menjava brisalcev. Za slednje velja, da se pod strokovnim okriljem na izjemno temeljit način pregleda sprednje pa tudi zadnje metlice brisalcev. Treba jih je zamenjati, če vodo samo razmažejo po steklih, namesto tega da bi stekla primerno obrisali.

Kaj vse vam ponuja AC Trobec v Ljubljani

AC Trobec v Ljubljani vam ponuja številne storitve, tudi izjemno učinkovit in cenovno dostopen servis Opel vozila. Pri takšni storitvi gre najpogosteje za brezplačni pregled vozila v 30 točkah, menjavo motornega olja ter filtra, za menjavo filtrov, premontažo pnevmatik, servis zavornega sistema, servis klimatske naprave, menjavo sklopke, sezonski pregled vozila.

Za varno vožnjo v novi sezoni servis Opel vozila poskrbi za temeljito preverjanje hladilnega sistema, jermenov, tekočin, zavor, pnevmatik oziroma gum, izpušnih sistemov, akumulatorja, klime ter osvetlitve.