popravilo poškodb od toče

Je vaš avto poškodovala toča?

Je vaš avto morda poškodovala toča? Slednja žal ne prizanaša avtomobilski karoseriji, saj se na njej zaradi toče lahko naredijo udrtine, prav tako pa lahko toča poškoduje tudi vetrobransko steklo ali druge dele avtomobila. V takšnem primeru je sanacija še veliko bolj nujna oziroma jo je treba opraviti čim hitreje, da bo vaš avto spet nared za vožnjo. Kam se torej odpraviti na popravilo toče na avtu?

AC Trobec poskrbi za učinkoviti popravilo udrtin

popravilo udrtin in poškodb od toče

Če potrebujete popravilo toče na avtu, obiščite AC Trobec iz Ljubljane, kjer opravljajo tudi avtoličarske in avtokleparske storitve. Na tem področju imajo večletne izkušnje, zato se pri popravilu nanje zagotovo lahko zanesete. Naj vam naštejemo nekaj razlogov, zakaj izbrati prav njih:

  • pred sanacijo udrtin se bodo z vami pogovorili o možnostih in vam razložili, kako bo potekal postopek,
  • pri svojem delu se bodo maksimalno potrudili,
  • pri delu bodo odpravili najsodobnejše metode, pri katerih se lak ne poškoduje,
  • svoje delo bodo opravili zanesljivo in učinkovito,
  • popravilo toče na avtu bo opravljeno v najkrajšem možnem času,
  • če bo treba, lahko poskrbijo tudi za menjavo določenih delov, ki jih je poškodovala toča,
  • pri njih lahko opravijo tudi menjavo poškodovanega stekla,
  • po potrebi bodo opravili tudi cenitev škode in vam pomagali pri prijavi škode zavarovalnici,
  • za čas popravila lahko dobite tudi nadomestno vozilo.

cenitev in popravilo poškodb na vozilu
V primeru, da je vaš avto poškodovala toča in so na njem nastale udrtine, zato kontaktirajte AC Trobec in z veseljem vam bodo pomagali. Če je bil vaš avto zavarovan proti toči oziroma imate sklenjeno kasko zavarovanje, vam lahko svetujejo in pomagajo tudi pri prijavi škode zavarovalnici. V njihovem avtocentru namreč opravljajo tudi cenitve škode, pomagajo pa vam urediti tudi vse formalnosti, ki so povezane s tem.

Za cenitev in prijavo škode morate imeti s seboj vso ustrezno dokumentacijo (vozniško in prometno dovoljenje, zavarovalno polico, evropsko poročilo itd.). Najbolje pa je, da jih pred obiskom kar pokličete in se posvetujete z njimi, kaj vse morate prinesti s seboj, kako poteka postopek, koliko časa bo trajalo popravilo in podobno.