Električni kopalniški radiator ponuja toploto, sušenje in dober zrak

Kopalnica je prostor, kjer navadno povsem brez kakršnih koli zadržkov odvržemo vsa svoja oblačila, a le če nam je v njej prijetno toplo. Kakovostni električni kopalniški radiator lahko omogoči ravno to. Odlična izbira je denimo cevasti kopalniški radiator, ki je lahko izjemno lepega izgleda in preprost za vzdrževanje. V kopalnici ne zavzame prav veliko prostora, ker ima majhno vgradno globino.

Pri vgrajevanju cevastega kopalniškega radiatorja sta možna dva priključka – toplovodni in na elektriko. Vsak od njiju pa se seveda ponaša s svojimi prednostmi. Napravo lahko priklopite stransko ali na sredi – temu so namenjeni različni modeli.kopalniški radiator

Praktična lastnost električnega kopalniškega radiatorja

Kopalniški radiatorji so na voljo v različnih dolžinah ter širinah, oblikovno posebni imajo te dimenzije še nekoliko bolj izpostavljene. Kot kupec se torej lahko povsem sami odločite, katera oblika in dimenzija radiatorja za ogrevanje kopalniškega prostora bo najbolje ustrezala prostoru.

Električni kopalniški radiator se denimo ponaša z izjemno prednostjo. Ima namreč praktično lastnost, ki jo lahko izkoristi prav vsak od nas. Na takšni vrsti radiatorja namreč lahko tudi sušimo, na primer oblačila, brisače, perilo, čevlje in še druge malenkosti. Če temu dodamo še nekaj sodobnih nastavkov, pa so električni kopalniški radiatorji še mnogo več.

Cevasti radiator kot nepogrešljiv element kopalnice

Cevasti električni kopalniški radiator je predvsem zaradi praktičnosti in izjemno elegantnega videza nepogrešljiv element vsake kopalnice. Lahko pa se naprava uporabi tudi v drugih prostorih – predvsem zaradi omenjenih lastnosti.

Cevasti električni radiator lahko svojo vlogo odlično odigra tudi v dnevni sobi, kuhinji, otroški sobi, ne nazadnje tudi v delovnih in poslovnih prostorih. Lahko je različnih širin, na primer 40 do 45 centimetrov, 50 do 56 centimetrov, 60 do 70 centimetrov.

Kopalniški radiator z električnim grelnikom in obešalnikom

Na trgu vam je denimo na voljo kopalniški radiator z električnim grelcem in obešalnikom, ki vam lahko ponudi še veliko več kot pa zgolj kakovost in trdnost. Omogoča klasično priključitev na sisteme centralnega ogrevanja, prav tako priključitev na električno omrežje. Grelec z močjo 600 W denimo lahko učinkovito ogreva prostor velikosti do 6 kvadratnih metrov.

Omenjeni električni kopalniški radiator ima lahko pet stopenj regulacije toplote. Na takšen način se lahko optimalno prilagodi temperatura v zimskih dnevnih. Ponuja tudi zelo priročno držalo za brisače. Pri uporabi naprave je dovolj, da vanjo nalijete navadno ali pa destilirano vodo. Pri izbiri bodite pozorni na širino, višino, moč, napetost, površino, material, barvo in ne nazadnje tudi na način pritrjevanja.

Kopalniški radiatorji na elektriko za zahtevnejše kupce

Na voljo je tudi dizajnerski električni kopalniški radiator. V tem primeru gre za prav posebno, drugačno pa tudi zanimivo obliko kopalniškega radiatorja. Nekateri modeli so pravi posebneži na trgu in lahko celo postanejo center pozornosti v vaši kopalnici.

Dizajnerske električne kopalniške radiatorje torej odlikujejo poseben dizajn, nadvse zanimivi detajli, oblika ter funkcionalnost, ki jih na primer pri klasičnih radiatorjih ne boste kar tako našli. Gre torej za kopalniške radiatorje, ki so namenjeni nekoliko bolj zahtevnim kupcem. Vsekakor prostor naredijo še bolj zanimiv, seveda pa je končna izbira predvsem odvisna od okusa opremljevalca.