Čudovita naravna kozmetika iz Slovenije

Naravna kozmetika je najboljša možnost tako za vas in za vašo kožo kot za naravo. Ne glede na to, kako občutljivo kožo imate, je ta suha ali mastna, lahko s kakovostnimi naravnimi sestavinami pripomorete k temu, da bo ta zasijala in postala še bolj zdrava. Naravne sestavine namreč pripomorejo k boljšemu ravnovesju vaše kože, zato bo ta videti lepše. Prav to je pri zasnovi svoje kozmetične linije tudi vodilo slovenske blagovne znamke Essentiq, ki se trudi svojim kupcem nuditi čim bolj kakovostne izdelke iz naravnih, ekoloških sestavin. Zaradi tega je vsaj 98 % sestavin, ki jih uporabijo za izdelavo svojih izdelkov, naravnega izvora, kar pomeni, da so najboljša izbira za vašo kožo.

Prijazno do vaše kože in do okolja

Če torej želite narediti kar se da največ za svojo kožo, je naravna kozmetika zagotovo prava in celo najboljša izbira. Hkrati pa boste s tem naredili tudi največ za okolje, saj je v konvencionalnih kozmetičnih izdelkih kar nekaj snovi, ki do okolja niso prijazne, zato z njimi, ko jim spustimo v odtok ali se namazani s kremo namakamo v bazenu, reki, morju, onesnažujemo okolje. Ker vemo, da vam je mar za okolje in za naravo, je smiselno uporabljati čim bolj ekološke izdelke, kar velja tudi za tiste, ki jih uporabljamo pri vsakdanji higieni in negi kože, las in drugih delov telesa.

Kako negovati svojo kožo?

Vsekakor je pomembno, da negujemo svojo kožo in v ta namen uporabljamo kakovostne izdelke. Največ tako za svojo kožo kot za okolje pa bomo naredili, če izberemo ekološke izdelke. Takšni so namreč prijazni tako do naše kože kot do okolja, zato so najboljša izbira. Ne le, da vsebujejo kakovostne naravne sestavine, ki koristijo naši koži, ampak hkrati tudi ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi, ki bi kožo dražile ali bi onesnaževale okolje. Zaradi tega zelo dobro vplivajo na našo kožo, pripomorejo k njenemu ravnovesju in k temu, da ima dovolj hranilnih snovi, da ostane zdrava in lepa.