avtoličarstvo

Avtoličarstvo Ljubljana odpravi vse praske

avtoličarstvo LjubljanaPraske na karoseriji vozila niso le estetska napaka. Lak namreč avto ščiti pred rjavenjem, zato je treba vse praske čim prej odpraviti. Za to lahko poskrbi avtoličarstvo Ljubljana, kjer vedno, kako se takšnim stvarem streže. Če imate popraskan avto ali se je na kakšnem mestu na karoseriji začel luščiti lak, je zelo priporočljivo čim prej svoj avto odpeljati k njim, kjer bodo vse poškodbe in praske ustrezno sanirali tako, da te ne bodo več vidne.

Vam je na parkirišču nekdo opraskal avto?

Avtoličarstvo Ljubljana se pri svojem delu srečuje z različnimi poškodbami vozil. Med najpogostejše pa gotovo sodijo praske, do katerih pride na parkiriščih. Nemalo ljudem se je že pripetilo kaj podobnega, zaradi česar so bili več kot slabe volje. Vendar slaba volja v takšnih primerih prav nič ne pomaga, pomaga pa, če avto čim prej odpeljete k ličarju, ki bo poškodbe saniral, da te ne bodo več vidne. Če gre za manjše praske, mu to ne bo vzelo veliko časa, niti strošek takšnega popravila ne bo previsok. Pri tem niti ni pomembno, zakaj so praske nastale, saj lahko izkušen ličar dobro sanira čisto vsako poškodbo. Je pa to, zakaj je prišlo do poškodb, pomembno z vidika zavarovalnice, zato se vedno splača najprej pogledati svoje avtomobilsko zavarovanje in preveriti, ali imate morda avto ustrezno zavarovan in vam bo popravilo tako plačala kar zavarovalnica.

Ne odlašajte, ampak avto čim prej odpeljite k ličarju!

avtoličarske storitveAvto je pametno k ličarju odpeljati čim prej. Poškodbe namreč sčasoma lahko postanejo večje, saj se lak okrog majhne praskice začne luščiti in se vedno bolj lušči, tako da se poškodba poveča. Avtoličarstvo Ljubljana seveda lahko odpravi tudi takšne večje poškodbe, vendar pa je njihova sanacija nekoliko dolgotrajnejša in dražja. Če se želite izginiti večjim stroškom, potem je najbolje takoj, ko opazite prasko na karoseriji svojega vozila, tega pametno odpeljati k ličarju. Ta bo poškodbo skorajda mimogrede odpravil, plačali boste nekaj malega in se tako izognili nevarnosti, da bi prišlo do večjih poškodb.